Ha nem ujjaztam még magam nagyon, és nem volt alkalmunk a barátommal pettingelni akkor nagyon fájni fog az első?
MI az hogy nem tud leálni????
Ilyen nincs, ha igazán szeret téged, akkor nincs ilyen....
És ha lenne folytatása az ügynek, (öszzeházasodtok stb, hosszútávú kapcsolat) és alkoholista lesz maj megint ezt mondja: "Nem tudok leállni!", vagy ha majd megcsal több csajjal, akkor is ezt mondja majd: "Nem tudok Leállni!"
Valamit valamiér alapon, szerintem ne hagyd hogy leteperjen elsőre...Petting, érje be ezzel...
Ha dugni akar mennyen örömlányokhoz!
Ha most nem is fáj, biztos lehetsz benne, hogy akkor, ha egy picit is, de fájni fog...Főleg, ha a barátod beindul és neked esik...
Az első együttlét alkalmával, ne engedd, hogy lerohanjon!!!
Csak petting, nyugodtan elmondhatod neki, hogy csináltad magadnak és a két ujjad még nem fért be...Meg kell ismernetek egymás testét, és nemi szervét minimum 3-4 alkalom és utána hagyd magad, de előbb semmi esetre sem!
31/F
azért mert 20 éves aztgondolod h jónagy a pénisze??? naneeeeee.....:S :D
milenne ha inkább egy korodbelivel járnál??? akivel még nemkell lefeküdni se?
Jó nagy barom, hanem tud leállni. Főleg úgy,hogy te még szűz vagy. Én a helyedben meggondolnám, hogy lefeküdjek vele. Egyébként máshogy esik majd a dolog, én nem vagyok szűz, mégsem fér fel 2 ujjam, főleg ha nem vagyok felizgulva. A barátom pénisze mégis bemegy és nem fáj. De akkor is a pettinget ajánlom először, már csak a bizalom, és egymás testének megismerése érdekében is. Aztán jöhet a szex, ha te is akarod. Ha félsz, vagy kényszer van benned, ne tedd meg csak azért, mert szereted, vagy félsz,hogy elveszíted. Ennyit megérthetne, és kontrollálhatná az ösztöneit. Már ha fontos vagy neki. De nekem gyanús. Légy óvatos.
21/L
14:26 -nak üzenem: De mért gondolod h én nem akarom? hülyének nézel? ha nem akarnék szexelni nyílván nem szexelnék de örülök h ő is akarja, meg tapasztalt meg minde.
Amúgy énse igazán értem, egyébként 1.5 éve nem szexelt és lehet h ezis az oka h ha pettingelnénk beindulna és nála ez rősebb.
húha, én meg 18 éve nem szexeltem, de kibírom, hogy pettingnél ne erőszakoljam meg a barátnőmet, már nem is akármennyi ideje.
a pasid nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!