A barátom már szeretne "közeledni" hozzám és pettingelni akar. Nekem nincs ellene különösebb kifogásom. Ti is pettingeltetek a párotokkal az első szex előtt?
szerintem maradj a csok, oleles, simizes kombonal. tul fiatal vagy a pettinghez.
mi szinte fel evet csak pettingeltunk mielott lefekudtunk volna. feltetlenul szukseg volt ra hogy megismerjuk egymas testet, felfedezzuk kinek mi a jo es kenyelmesen el tudjunk lazulni az intim helyzetben.
Szia!
Most mit vársz a kérdezőktől? hogy helyeseljenek, hogy oké csináld meg?
Válaszolok a kérdésedre: Igen! Pettingeltünk az első szeretkezés előtt, de nem 15 évesek voltunk és nem is pár nap, hét telt el míg megtörtént...! És hidd el sokat számít, hogy mikor...petting nélkül, miért szeretnél "szexelni"? (nem akartam dug@st irni, de szerintem az) Az a baj ebben a korban, hogy nem érzitek a lényeget: SZERETKEZÉS...nem értitek a szót...nem értitek, hogy az miért, mitől jó...csak csináljátok....fejetlenül...aztán zuhantok mint vak ló a gödörbe...
Azt is tudom, hogy mindezt fölöslegesen mondtam el, s lepontozás jár emiatt, de nem érdekel engem...
De én átgondolnék dolgokat a helyedben...
(2o-L)
mire várjon basszus??15 évesen ne hogy már ne lehessen prettingelni??!!
szüzességedet még tartopgasd,na de a petting az mehet.
én először kb fél évig elvoltam ennyi éávesen,most 28 vagyok,de a mi időnkbe is pettingeltek a 15-16 évesek.
nem vagyunk már az őskorban,és baj az nem származhat belőle
hogy tudom rühelleni ezt a XXI. századi blablát...mi a francért kéne "szexeljen" egy 15 éves gyerek, hangsúlyozom GYEREK.
én is a "XXI." században nőttem fel, mégsem k.rtam már 15 évesen...persze voltak akik megtették körülöttem is, azok is olyanok lettek, amilyenek...
(a 2o L voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!