Szerintetek mikor számít egy lány/nő szűziesnek? Ha maximum hány szexpartnere lesz az egész élete során?
Ha úgy viselkedik civilben, a partnerszámtól függetlenül.
Rólam mindenki azt hiszi, hogy valami kvajókislány vagyok, mert nem úgy közlekedek az utcán, mint egy ordas kva...
Ehhez képest akárkit kérdeztem, vagy beszéltem róla, messze én vagyok a legperverzebb nőstényállat... Csak valamiért a kinézetem vagy a megjelenésem szöges ellentéte ennek ezek szerint. :D Amúgy tök szégyenlős tudok lenni, ha nem a barátomról van szó, úgyhogy valszeg ezért.
21L
Szerintem minél többször fekszik le a barátjával annál jobb..
Relatív de amikor kapcsolatban vagy és szeret valaki akkor nem korrekt a dolog.. kivéve ha belefér a perverzkedésbe a gruppen vagy ilyesmi.
Nem azért, de már eleve rosszul tetted fel a kérdést.
Szexpartner = mindenféle érzelmek nélküli alkalmi kefélés az illetővel, vagyis akinek csak egy is volt, az már nem lehet szűzies.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!