Egy 15 éves lány vagyok és van egy fiú akit nagyon szeretek és le akarok vele feküdni de nem nagyon merek mert még nem voltam senkivel a srác pedig 10 évvel idősebb nálam szerintetek mit tegyek? Vagy hogy csináljam meg azt hogy lefekhessek vele?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 17:16
21/35 Lupus válasza:
Itt mindenki sík hülye?
A csaj 15 éves! Ti meg úgy csináltok mintha még totyogós lenne. Sok csaj van aki hamar érik és ennyi idősen már kész nő.
Ja, és a törvény szerint, 14 éves korától, szex térén azt tesz amit akar.
Figyu csajszi! Ne is figyelj ezekre!
Csak az számít, hogy Te hogy érzed. Ha tényleg szereted a srácot, és úgy érzed, hogy neki akarod adni a szüzességed, akkor legyen úgy. Azonban ha félsz, és még nem érzed késznek magad a dologra, és csak a srác kedvéért akarod, akkor ne.
22/35 anonim válasza:
ha te 15 vagy ő meg 25 akkor lecsukják fiatalkorú megrontásáért... csak úgy közlöm veled!!
23/35 Lupus válasza:
utolsó!
Dehogy csukják le, olvasd el a korábbi válaszom, tanulságos.
24/35 istu123 válasza:
Hagyd el ez a leg job és várj egy pár évet
25/35 anonim válasza:
21 és az erkölcsel mitörtén ezzel a kúrvavilágba?
attól hogy a törvény nemtíltja, még magától érthetőlenne,hogy milyen dolog ez
26/35 Lupus válasza:
# 25!
Meséld el nekem, hogy mi ebben az erkölcstelen!
27/35 anonim válasza:
Felejtsd el a srác kicsit pedofilos lehet
28/35 anonim válasza:
ha mar ugyis oda koltoztel szerintem igen fekudj le vele
29/35 anonim válasza:
A szabály szerint 14 felett már szabad a szex, ha nem pénzért megy. Jogi akadálya tehát nincs a dolognak! De vajon a szüleid hogy engedték az összeköktözést?
30/35 anonim válasza:
15 évesen kissé korainak tartom (bár tudom, hogy sokan már 14 évesen vagy hamarabb is szexelnek), 16 éves korodig jó lenne várni, bár melletted szól az a tény, hogy már régóta együtt vagytok, így a srácnak sem az lehet a célja, hogy trófeát gyűjtsön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!