Egy 15 éves lány vagyok és van egy fiú akit nagyon szeretek és le akarok vele feküdni de nem nagyon merek mert még nem voltam senkivel a srác pedig 10 évvel idősebb nálam szerintetek mit tegyek? Vagy hogy csináljam meg azt hogy lefekhessek vele?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 17:16
11/35 anonim válasza:
Ha már együtt élsz vele akkor neked nem kell semmit csinálni, hogy lefeküdj vele! Bújj hozzá simogasd meg és megy az magától de azért kérd meg, hogy legyen óvatos de ezt bízónyára tudja ő! 24F
13/35 anonim válasza:
5 ös vagyok. Mondtam h ne pontozzatok le :(
Jolvan kicsilány. Beszélek a f*sziddal, kapsz nagy műbrokit neaggódj. xD
Amúgy kamkérdés, kiveszi ezt be? 15 évesen anyád meg apád kivégezne, ha oda költöznél. ;)
14/35 anonim válasza:
Abszolút nem vagy egy korosztály vele, felejtős. Ő felnőtt, te gyerek, más életcélok. Engedték, hogy hozzáköltözz?
15/35 anonim válasza:
Kamu! Nem hinném hogy szüleid megengedték hogy hozzá költözz!:O
16/35 anonim válasza:
Kamu kérdés, de nagyooon.... :-)
17/35 anonim válasza:
Mi a franc bajod van 15 évesen ??? Minimax csatorna kislány, az való neked, nem pedig egy 25 éves férfi bránere szégyelhetnéd magad te K_rv_!!!!!!!!!!!!!!Az ilyen szűz K_rv_-któl hányok!!!! Mennyél már iratkozzál be fele középiskolába ne azzal törödjél, le akarsz feküdni ......szegénységi pótlék!!!!
18/35 anonim válasza:
Ismét..(aki az előzőt írta)...bocsi aranyom, de egy 15 éves mit keres a + 18 as kategóriába ??????????????????
19/35 anonim válasza:
biztos nem költöztél hozzá -.-" ennyire senki nem hülye, hogy EZT bevegye -.- amúgy a csávó egy mocskos pedofil, te meg ribanc vagy, ha lefekszel vele!!!!!!!
20/35 anonim válasza:
Mért ne költözött volna oda!
már más világot élünk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!