Fiúk! Ha egy lány írna nektek hogy szívesen elvenné a szüzességeteket akkor belemennétek?
Figyelt kérdés
Idősebb nálatok, jól néz ki.
Még nem ismeritek, tehát nem egy ismerősötök írna.
2012. júl. 24. 22:25
11/20 anonim válasza:
Ha szedi a gyógyszert akkor simán. :)
Jöhet üzi, ha gondoldo...
12/20 ASOT válasza:
amúgy egy idegenben nem bíznék meg h valóban szedi e a gyógyszert és habár nem vagyok szűz, de így ismeretlennel első találkozás első szex kizárt h gumi nélkül csináljam!
13/20 anonim válasza:
jó csak orvosi igazolással, hogy semmilyen nemibetegsége nincs
14/20 anonim válasza:
Ááá gumi nélkül kizárt! Egyszer épp egy ilyen beszólás miatt kaptam el valami viszketős nyavaját. "" nyugi nem kell, gumi, szedek tabit - sütiii, akkor mehet! "" és tessék!
15/20 anonim válasza:
Nem, de helyette lenne egy másik ajánlatom neki, h vmit hülyéskedjünk együtt, ami nekem nagyon tetszene.
16/20 anonim válasza:
én ott helyben, azt mondom,
szűz lennék azonnal.
a gumi kell, mert összejön,
bármilyen fazonnal.
17/20 anonim válasza:
ha idősebb nálam, és nagyon nem ismerem, egyértelműen nem.
18/20 anonim válasza:
Nem akarok semmilyen rózsaszín felhőt sem elhesegetni, de azért előtte meggyőződnék, hogy nincs e nemi betegsége.:)
19/20 anonim válasza:
hány évesek vagytok? mennyire tapasztalt a lány, hanyadik partnere vagy?
végül összejött? hogy csináltátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!