Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha hozzáérek, fáj a makkom....

Ha hozzáérek, fáj a makkom. Még nem voltam lánnyal, de hamarosan együtt leszünk barátnőmmel. Mit tegyek? Normális ez? Hogy lehetne elmulasztani? Félek hogy emiatt nemfogok jól teljesíteni.

Figyelt kérdés

2012. júl. 24. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy valamilyen fertőzésed van? nézz utána, aztán nyomás a dokihoz.
2012. júl. 24. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
soha nemvoltam még lánnyal, és miota az eszemet tudom, mindig fájt, csak most kezdett jobban zavarni hogy használnom is kell majd a szerszámot. sztem nemelhet fertőzés ennyi idő után és mindig mosom.
2012. júl. 24. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy még nem voltál lánnyal nem jelenti azt, hogy nem kaptál el valamit (strand, uszoda...)

Ha óvatosan érsz hozzá akkor is fáj?

Mert alapvetően érzékeny minden férfinak a makkja.

Nem a hátrahúzás fáj inkább?

2012. júl. 24. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
ha óvatosan, akkor nemfáj annyira. inkább az fáj, ha huzogatom rajta az ujjam. és nem voltam strandon az éven se uszodába.
2012. júl. 24. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Passz. Érdeklődj dokinál, urológus vagy andrológus.

Szárazon ne húzogasd rajta az ujjad, nyál, vagy valamilyen síkosítót használj.

Lehet csak edzened kell, ha többet dörzsölgeted, akkor megszokja...de inkább kérj tanácsot orvostól, akár neten is lehet.

2012. júl. 24. 15:17
 6/7 anonim válasza:
FÉKEZZZZZZZ
2012. szept. 1. 19:40
 7/7 anonim válasza:
és minden fajintos lesz
2012. szept. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!