Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elveszítsem vele úgy, h nem...

Elveszítsem vele úgy, h nem vagyunk együtt? 17/L

Figyelt kérdés
Február óta epekedem egy srác után. Most végre találkoztunk, de gépen keresztül sokat beszélgettünk eddig is. Tudom h kedvel ő is engem. Ő szűz (én is,de ezt ő nem tudja) és mondta, h velem szívesen elvesztené. Mondtam, h én csak akkor, ha együtt vagyunk. De gondolkoztam,és ez nagy hülyeség a részemről. Mert ha csak azért jönne velem össze, az sem jó, ha ezzel elijesztem, az sem jó. De mindig úgy képzeltem el, h majd a barátommal és stb...Viszont akarom, de mégsem..nem tudom :/
2012. júl. 16. 22:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az a hülyeség a részedről, hogy ilyesmi egyáltalán eszedbe jut.
2012. júl. 16. 22:42
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
17 evesen en is igy voltam...NEM SZABAD...ha majd komoly baratos lesz, aki imad, nagyon szar erzes lesz neked, hogy csak ugy mgetetted, nem beszelve, ha szoba kerul a tema mit mondasz baratodnak, jajj hat csak ugy lefekudtem valakivel?
2012. júl. 16. 22:43
 3/21 A kérdező kommentje:
De én tényleg nagyon kedvelem ezt a fiút, és nagyon tetszik. És tényleg nem tudok másra gondolni azóta, mióta megismertem...de még sem tartanám okos dolognak, ahogy ti is írjátok...
2012. júl. 16. 22:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
semmi képpen!!inkább személyes találkozásban,,beszélgetésben gondolkodj....ember vagy,érzésekkel..nem gép!!!
2012. júl. 16. 22:48
 5/21 anonim ***** válasza:
33%

Válassz...

1. Lefekszel vele és beteljesül a vágyad, jó érzés lesz akkor, de egy mocskos ribanc leszel, amit később megbánsz.

2. Nem fekszel le vele, most kicsit egy ideig rossz lesz, de később büszke leszel magadra és jó érzés lesz vissza gondolni, hogy nem tettél hülyeséget.

2012. júl. 16. 22:50
 6/21 anonim ***** válasza:
Ostoba liba vagy ha megteszed.De te tudod.
2012. júl. 16. 22:50
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem veszíteném el vele így, de hát mások vagyunk. Próbálj meg vele kapcsolatot kialakítani. Egyértelmű hogy külsőleg bejössz neki, beszélgessetek, találkozgassatok még, hátha beléd szeret.

Ha viszont csak a szexet erőlteti, és a visszautasítás után nem keres, akkor hagyd a fenébe, csak arra kellenél neki.

2012. júl. 16. 22:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem ilyet mondana a lány, nem érteném így, ahogy Te magyaráztad. Úgy érteném ezt a választ, hogy csak komolyabb kapcsolat révén, szóval van benned annyi, hogy nem feküdsz le akárkivel. :) Ha mégis megijedne és eltávolodna tőled, az csak azért van, mert fél a komolyabb kapcsolattól.
2012. júl. 16. 22:51
 9/21 anonim ***** válasza:
66%

nem lesz mocskos ribanc utolsó előtti,max az édesanyád.

attól,hogy szexel nem ribanc. a pasi is az akkor.

2012. júl. 16. 22:52
 10/21 anonim ***** válasza:

És ki mondta, hogy a pasi nem? Aki össze-vissza dug mindenkivel, az egy tróger állat. Na de mindegy, te tudod hova tartozol. Én az emberek közé. Így csak az igazi párom kaphat meg engem.

21/F

2012. júl. 16. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!