Elveszítsem vele úgy, h nem vagyunk együtt? 17/L
Figyelt kérdés
Február óta epekedem egy srác után. Most végre találkoztunk, de gépen keresztül sokat beszélgettünk eddig is. Tudom h kedvel ő is engem. Ő szűz (én is,de ezt ő nem tudja) és mondta, h velem szívesen elvesztené. Mondtam, h én csak akkor, ha együtt vagyunk. De gondolkoztam,és ez nagy hülyeség a részemről. Mert ha csak azért jönne velem össze, az sem jó, ha ezzel elijesztem, az sem jó. De mindig úgy képzeltem el, h majd a barátommal és stb...Viszont akarom, de mégsem..nem tudom :/2012. júl. 16. 22:41
11/21 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm. Most megerősítettetek abban, amit eddig is tudtam, csak elbizonytalanodtam.
Egyébként a srác azt mondta, h eddig nem akart kapcsolatot,de gondolkoznia kell...
2012. júl. 16. 22:57
12/21 anonim 

válasza:

Gondolkoznia kell, hogy megér neki egy "álkapcsolatot", hogy megdughasson.
13/21 A kérdező kommentje:
Pont ezt nem akarom...
2012. júl. 16. 23:11
15/21 anonim 

válasza:

Az mitől lenne jobb, ha nyíltan kalandként csinálnátok?
16/21 anonim 

válasza:

Nyilván ha ő is szimpatikusnak talál téged és lesz köztetek egy szép éjszaka akkor utána már járni is fogtok!
Előtte viszont járjatok össze párszor szexuális játékokra hogy meg tudjatok bízni a másikban!
29F
17/21 anonim 

válasza:

Ne tedd, mert később megbánnád!
18/21 anonim 

válasza:

Minden hp így kezdi. Aztán megbocsájtja magának hogy ilyen mélyre süllyedt. Aztán legközelebb még mélyebbre kellene elásnia magát, és így tovább... Még csak 17 vagy. Ha így folytatod 20 évesen egy út szélen találod magad. Ott fogsz strihelni. Mert már 0 önbecsülésed lesz!
19/21 A kérdező kommentje:
Azért már na. Kezd kicsit sok lenni! Az h elbizonytalanodtam,az azért van, mert irtóra tetszik a srác és nem azért mert az önbecsülésemet kezdem elhagyni! Ha h.lye p.csa lennék, akkor már az összes alkalmat, amit eddig "kaptam", kihasználtam volna. És olyannal sem tettem meg, aki a barátom volt vagy akibe mindennél jobban szerelmes voltam! Mert még nagyon fiatal voltam és nem bíztam a fiúkban! Ez a fiú más, benne bízok, csak nem vagyunk még együtt. Ennyi! Tanácsot kértem nem azt h leoltsatok. Köszönöm a véleményeket, de azért már csak megvédem magam!
2012. júl. 17. 23:29
20/21 anonim 

válasza:

Hagyd! Ez a tegnap 19:15 állandóan csak ócsárolja az embereket! Ennek minden lány krva. Mellesleg elég értelmetlen ostobaságokat is ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!