Gáz, ha a barátommal már 8 hónapja vagyok együtt és még nem történt meg?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, sokszor beszéltünk már róla, hogy jó lenne, ha megtörténne, de még sosem jött össze... egyébként már fel vagyok rá készülve..2012. júl. 20. 14:03
2/13 A kérdező kommentje:
17 leszek..
2012. júl. 20. 14:04
3/13 anonim válasza:
nem gáz. én is majdnem 1 év után feküdtem le az akkori barátommal aki szintén szűz volt még és nem bántam meg,mert akkorára teljesen megbíztam benne és szerettem őt.ez így volt tökéletes. gondolom azért petting volt már nektek is.
4/13 anonim válasza:
2. vagyok. Én is majdnem 17 voltam akkor
5/13 anonim válasza:
Nem gáz, mi 9 hónapot vártunk.
Barátom már nem volt szűz.
Ha valaki szeret, akkor nem csak a szexen jár az agya ...
De persze, az is fontos, nem azt mondom, hogy nem ... :)
19/L
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..':))
Jöhetnek még...
2012. júl. 20. 14:10
7/13 anonim válasza:
Mi már másfél éve vagyunk együtt és még nem történt meg... na és akkor? Rajtunk múlik, ha úgy érezzük akkor majd megtörténik. Esetetekben meg rajtatok múlik, nem siettet senki gondolom. Elmondanám mi már nem vagyunk szüzek sem és idősebbek vagyunk nálad. Egyszerűen csak még nem éreztük hogy szükség lenne a dologra.
9/13 anonim válasza:
nem gáz. Én személy szerint sokkal normálisabbnak tartom, mint a 2-3 órányi ismeretség utáni összefekvést...
Több esélyed van így egy normális kapcsolatra...
Nyugi, te vagy a normális, nem a világ többi része...
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:')
2012. júl. 20. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!