Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz, ha a barátommal már 8...

Gáz, ha a barátommal már 8 hónapja vagyok együtt és még nem történt meg?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, sokszor beszéltünk már róla, hogy jó lenne, ha megtörténne, de még sosem jött össze... egyébként már fel vagyok rá készülve..

2012. júl. 20. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Ki határozza meg,hogy az?!
2012. júl. 20. 15:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyszer barátommal veszekedtem és azt vágta a fejemhez, hogy még nem volt olyan barátnője, aki ennyire elhúzta...:|
2012. júl. 20. 15:35
 13/13 anonim válasza:
Hülyeség, ha tényleg fontos vagy neki akkor fontosabb, hogy az első is jó élmény legyen neked, mint hogy hamar meglegyen. Jó pedig csak akkor lesz ha nyugodt vagy és te is úgy gondolod itt az ideje. Egyébként ha el akarja érni jobban tenné ha nem siettetne hanem megpróbálna felhúzni téged is hogy akarjad. Ha te is akarod már csak lehetőség nem volt rá akkor semmi oka beszólni érte.
2012. júl. 20. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!