Gáz lenne ha elveszíteném a szűzességem? Szerintem el fogom 15/L
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyok együtt a barátommal, aki anyi idős mint én. Már az elején beszélgettünk ilyen témákról, és azt mondta, ő tud várni, meg hogy nem akar siettetni. Azt is mondta, hogy tudja, hogy fáj az első, ezért óvatosak lennénk, azt csinálnánk, ami nekem jó. Ő már nem szűz, és tudja mi az előjáték, stb. Szóval nem ilyen tudatlan ezen a téren. Már nagyon kívánom, és úgy érzem, hogy nem biztos, hogy lesz valaki, aki ennyire szeretne mint ő.2012. júl. 22. 11:43
11/15 anonim válasza:
figyelj, nincs olyan hogy gáz, de szerintem ne most, és az már alapból gyanús ha feldobja ezt a témát meg h ő tud várni de igazából ezzel éppen h sürget téged.:// osztálytársam 16 aranyos, normális lány , aranyos normális barátjával és már 1,5 éve dúlt a láv mire megtörtént a dolog a lány persze nagyon izgult és a barátja ugye már nem volt szűz és a lány utána nagyon sírt , és persze kb. 15-jére is alig sikerült nekik utána meg hipp-hopp szakítás mert h a lány egy sírós masina..... amúgyis 1 a millióhoz hogy elsőre összejön
12/15 A kérdező kommentje:
Petting már volt, és a témát én hoztam fel, eddig szinte mindig, mert már nagyon akarom.
2012. júl. 23. 00:01
13/15 anonim válasza:
Én egy ilyen korú lányra 2 évet vártam.
14/15 anonim válasza:
egy dolog hogy pettingeltetek, és egy másik, hogy el is élveztél tőle...
remélem, hogy megtörtént, de, ha mégse, akkor szerintem gyakoroljatok még
15/15 anonim válasza:
Ha késznek érzed magad, akkor miért ne? Szerelmes vagy belé, jó esetben ő is beléd, 6 hónapja vár rád, szóval nem 2 hét után akar megdugni.. Ha felelősségteljes vagy (értsd: védekeztek!), és késznek érzed magad, akkor nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!