Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Neki adjam a...

Mit tegyek? Neki adjam a szüzességem vagy még ne? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Szerintetek mit tegyek?

Van a barátom nagyon jó srác meg minden helyes, kissé laza de amikor kettesben vagyunk nagyon aranyos kedves és megértő. Ő már volt más lánnyal, szóval nem szűz de nekem ő lenne az első, ha belemennék. Már próbált felém úgy közeledni, meg a szexre utalni, de mondtam ,hogy nekem ez korai és ha készen állok rá majd szóba hozom. utána nem szólt a szexről semmit sem :) Amúgy 16 éves vagyok, és már 3 éve együtt vagyunk azaz 13 évesen a suliban ismerkedtünk meg vele volt az első csókom meg ilyenek. Ugyanabba a gimibe is bekerültünk úgy,hogy jól alakultak a dolgok. Látom rajta,hogy ő már szívesen lefeküdne velem és már úgy érzem én is készen állok rá!!

De szerintetek?? neki adjam a szüzségegem vagy még várjak?! Tanácsokat,válaszokat és tapasztalatokat várok!! És kérlek, csak normálisan válaszoló emberek válaszát várom, nincs szükségem a hülyeségekre!!

2012. júl. 20. 11:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja, azt el is felejtettem írni,hogy ő 17 éves :)
2012. júl. 20. 11:04
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy még, akkor ráérsz várni egy kicsit....
2012. júl. 20. 11:05
 3/17 anonim ***** válasza:

3 éve jártok már?

ha bízol benne és szeret meg te is őt akkor mért ne?

2012. júl. 20. 11:06
 4/17 Dxeno válasza:
Háát.. három év.. Necces. Ha eddig nem csalt meg,talán nekiadhatod. Elvégre,három évig bírta a srác. Respect. Egyébként meg,nem túl valószínű,hogy ennyi idő múltán az első után otthagy téged.
2012. júl. 20. 11:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen már 3 éve :) Köszi a válaszokat :) DE még másokat is szívesen meghallgatok :)vagy akinek van véleménye ;)
2012. júl. 20. 11:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát.. a korod már elfogadható a szüzesség elvesztéséhez, de nem gáz ha vársz még. A lényeg hogy bízz benne, bár szerintem 3 év után ez meg van. Ha nem akarod, ne tedd, ne bánd meg soha. :)
2012. júl. 20. 11:09
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen bízom benne ;) Nagyon is. lehet,hogy még egy fél évet vagy egy évet várok mert ő azt mondta neki nem gond ha várunk ha még nem állok készen ő kibírja értem azt az időt :)
2012. júl. 20. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:
3 éve jártok, akkor ő 14 évesen már nem volt szűz? csak azért kérdezem, hogy ha már előtte rájött a dolog ízére, akkor azóta biztos nem csalt meg?
2012. júl. 20. 11:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha 3 éve jártok már akkor ő 14 volt amikor összejöttetek. Akkor ezek szerint ő 14 éves kora előtt elvesztette a szüzességét?:O Vagy megcsalt idő közben?
2012. júl. 20. 11:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem csalt meg igen 14 éves korában vesztette el :) elment" bulizni" a barátaival és hát valahogy egy csajjal megtörtént, akivel akkoriban jóban voltak. Ez nyáron történt és mi októberben jöttünk össze :) De ő ezt mind elmesélte :)
2012. júl. 20. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!