Mit tegyek? Neki adjam a szüzességem vagy még ne? Bővebben lent!
Sziasztok!! Szerintetek mit tegyek?
Van a barátom nagyon jó srác meg minden helyes, kissé laza de amikor kettesben vagyunk nagyon aranyos kedves és megértő. Ő már volt más lánnyal, szóval nem szűz de nekem ő lenne az első, ha belemennék. Már próbált felém úgy közeledni, meg a szexre utalni, de mondtam ,hogy nekem ez korai és ha készen állok rá majd szóba hozom. utána nem szólt a szexről semmit sem :) Amúgy 16 éves vagyok, és már 3 éve együtt vagyunk azaz 13 évesen a suliban ismerkedtünk meg vele volt az első csókom meg ilyenek. Ugyanabba a gimibe is bekerültünk úgy,hogy jól alakultak a dolgok. Látom rajta,hogy ő már szívesen lefeküdne velem és már úgy érzem én is készen állok rá!!
De szerintetek?? neki adjam a szüzségegem vagy még várjak?! Tanácsokat,válaszokat és tapasztalatokat várok!! És kérlek, csak normálisan válaszoló emberek válaszát várom, nincs szükségem a hülyeségekre!!
Igen Már 3 éve együtt vagyunk és szerintem a szex témát kb. 1 éve hozta fel és utána már semmi :) ma megemlítettem neki,hogy késze állok és nagyon aranyos volt még meg is kérdezte,hogy biztos vagyok-e a benne
:) Nem hinném ,hogy minden pasi megkérdezné h biztos-e ha egy csaj azt mondja neki,hogy jó lefekszik vele :D Majd egy randival összehozzuk az egészet egy romantikus estén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!