Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Neki adjam a...

Mit tegyek? Neki adjam a szüzességem vagy még ne? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Szerintetek mit tegyek?

Van a barátom nagyon jó srác meg minden helyes, kissé laza de amikor kettesben vagyunk nagyon aranyos kedves és megértő. Ő már volt más lánnyal, szóval nem szűz de nekem ő lenne az első, ha belemennék. Már próbált felém úgy közeledni, meg a szexre utalni, de mondtam ,hogy nekem ez korai és ha készen állok rá majd szóba hozom. utána nem szólt a szexről semmit sem :) Amúgy 16 éves vagyok, és már 3 éve együtt vagyunk azaz 13 évesen a suliban ismerkedtünk meg vele volt az első csókom meg ilyenek. Ugyanabba a gimibe is bekerültünk úgy,hogy jól alakultak a dolgok. Látom rajta,hogy ő már szívesen lefeküdne velem és már úgy érzem én is készen állok rá!!

De szerintetek?? neki adjam a szüzségegem vagy még várjak?! Tanácsokat,válaszokat és tapasztalatokat várok!! És kérlek, csak normálisan válaszoló emberek válaszát várom, nincs szükségem a hülyeségekre!!

2012. júl. 20. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én 3 hónap után vesztettem el, 14 évesen, 10 hónapos kapcsolat lett belőle, vágj bele csajszi :)) ha ennyit várt rád és bízol benne igazán örülni fog h ennyire megbecsülöd :))
2012. júl. 20. 12:14
 12/17 anonim válasza:
Szia.:) Ha 3 éve jártok már akkor Ő biztos nem olyan aki csak ki használ..Mert ha olyan lenne a 2 hétben rárepült volna a témára, szal. sztem simán lefeküdhetsz vele..:)
2012. júl. 20. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
kívánok sok boldog/élvezetes órát, napot, évet! :-)
2012. júl. 20. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Bár amíg szüzek vagyunk,addig úgy gondoljuk,hogy az valami hatalmas egyszer odaajándékozható kincs.Miután nincs,már jelentősége sincs neki.Visszagondolva én is adhattam volna másnak,,deszerencsére nem ez a belépőjegy egy új kapcsolatba.
2012. júl. 20. 12:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen Már 3 éve együtt vagyunk és szerintem a szex témát kb. 1 éve hozta fel és utána már semmi :) ma megemlítettem neki,hogy késze állok és nagyon aranyos volt még meg is kérdezte,hogy biztos vagyok-e a benne

:) Nem hinném ,hogy minden pasi megkérdezné h biztos-e ha egy csaj azt mondja neki,hogy jó lefekszik vele :D Majd egy randival összehozzuk az egészet egy romantikus estén :)

2012. júl. 20. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele nyugodtan, de ne felejtsetek el védekezni és ezt most kicsit sem viccből mondom!
2012. júl. 22. 00:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Jövő hét szombaton találkozunk "úgy" :) nem tényleg védekezni fogunk, én már szedem a fogamzásgátlót is :) és persze az óvszerről sem feledkezünk meg ;) Köszi a jó tanácsokat,válaszokat :D
2012. júl. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!