Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz lenne ha elveszíteném a...

Gáz lenne ha elveszíteném a szűzességem? Szerintem el fogom 15/L

Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyok együtt a barátommal, aki anyi idős mint én. Már az elején beszélgettünk ilyen témákról, és azt mondta, ő tud várni, meg hogy nem akar siettetni. Azt is mondta, hogy tudja, hogy fáj az első, ezért óvatosak lennénk, azt csinálnánk, ami nekem jó. Ő már nem szűz, és tudja mi az előjáték, stb. Szóval nem ilyen tudatlan ezen a téren. Már nagyon kívánom, és úgy érzem, hogy nem biztos, hogy lesz valaki, aki ennyire szeretne mint ő.
2012. júl. 22. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
neked kell tudnod hogy gáz e.
2012. júl. 22. 11:45
 2/15 A kérdező kommentje:
*szüzességem
2012. júl. 22. 11:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Csak mindenki elítéli, hogy ennyi idősen szexel az ember.. De lehet, hogy nem lesz más, aki ennyit vár, és ennyire szeretjük egymást.
2012. júl. 22. 11:46
 4/15 anonim válasza:
55%
15 évesen nem kellene. Én is megbántam, mert olyannak adtam a szüzességem, aki nem érdemelte meg. Utólag jöttem rà sajnos.
2012. júl. 22. 11:48
 5/15 szamo77db ***** válasza:
55%

Gáz lenne, igen! Nagyon fiatalok vagytok még ehhez. Nyu-

godtan mondd el neki, hogy ezzel még várni szeretnél. De

ott a petting, azzal is nagyon szépen kielégülhettek.

Viszont azt is megértem, hogy félsz attól, hogy a srác el-

hagy. Viszont akkor nem is szeretett, hidd el nekem!

2012. júl. 22. 11:54
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Ilyenekből lesznek a jövő kúrv@i !
2012. júl. 22. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Amire én nyugdíjas leszek basszátok meg még az ovisoknál is vibrátor meg koton lesz.. -.-
2012. júl. 22. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

Ne! Ne! Ne! Ne! Figyelj ide... volt két barátnőm.. az egyik így járt: 14 évesen elvesztette a szüzességét, a pasija rá egy hétre szakított vele, mert azt mondta "most már tudom ,hogy érettebb lány kell nekem".. jah és a csajnak rohadtul fájt az első, rengeteget sírt utána.. ez azért van, mert még a test nincs kész az első szexre.. 16 éves korban már igen.

a másik barátnőm 15 éves volt az elsőnél, a srác meg állandóan szexelni akart vele utána, és perverzkedett is..nagyon megbíztak a barátjukban, de ez lett a vége.. ne feledd: nem szeret eléggé a barátod, ha amiatt szakít veled, mert nem tud várni!

2012. júl. 22. 12:14
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, de nagyon megbántam. Akkor azt hittem, hogy igazán szeret, ő a tökéletes meg minden. Bár csak meg se történt volna..
2012. júl. 22. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
és amellett, hogy azt monda, hogy tudja mi az előjáték, már meg is mutatta neked? és sikeresen? orgazmusod is volt a nyelvétől?
2012. júl. 22. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!