Gáz lenne ha elveszíteném a szűzességem? Szerintem el
fogom 15/L
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyok együtt a barátommal, aki anyi idős mint én. Már az elején beszélgettünk ilyen témákról, és azt mondta, ő tud várni, meg hogy nem akar siettetni. Azt is mondta, hogy tudja, hogy fáj az első, ezért óvatosak lennénk, azt csinálnánk, ami nekem jó. Ő már nem szűz, és tudja mi az előjáték, stb. Szóval nem ilyen tudatlan ezen a téren. Már nagyon kívánom, és úgy érzem, hogy nem biztos, hogy lesz valaki, aki ennyire szeretne mint ő.
Csak mindenki elítéli, hogy ennyi idősen szexel az ember.. De lehet, hogy nem lesz más, aki ennyit vár, és ennyire szeretjük egymást.
2012. júl. 22. 11:46
4/15 anonim válasza:
15 évesen nem kellene. Én is megbántam, mert olyannak adtam a szüzességem, aki nem érdemelte meg. Utólag jöttem rà sajnos.
2012. júl. 22. 11:48
5/15 szamo77db válasza:
Gáz lenne, igen! Nagyon fiatalok vagytok még ehhez. Nyu-
godtan mondd el neki, hogy ezzel még várni szeretnél. De
ott a petting, azzal is nagyon szépen kielégülhettek.
Viszont azt is megértem, hogy félsz attól, hogy a srác el-
hagy. Viszont akkor nem is szeretett, hidd el nekem!
2012. júl. 22. 11:54
6/15 anonim válasza:
Ilyenekből lesznek a jövő kúrv@i !
2012. júl. 22. 12:06
7/15 anonim válasza:
Amire én nyugdíjas leszek basszátok meg még az ovisoknál is vibrátor meg koton lesz.. -.-
2012. júl. 22. 12:12
8/15 anonim válasza:
Ne! Ne! Ne! Ne! Figyelj ide... volt két barátnőm.. az egyik így járt: 14 évesen elvesztette a szüzességét, a pasija rá egy hétre szakított vele, mert azt mondta "most már tudom ,hogy érettebb lány kell nekem".. jah és a csajnak rohadtul fájt az első, rengeteget sírt utána.. ez azért van, mert még a test nincs kész az első szexre.. 16 éves korban már igen.
a másik barátnőm 15 éves volt az elsőnél, a srác meg állandóan szexelni akart vele utána, és perverzkedett is..nagyon megbíztak a barátjukban, de ez lett a vége.. ne feledd: nem szeret eléggé a barátod, ha amiatt szakít veled, mert nem tud várni!
2012. júl. 22. 12:14
9/15 anonim válasza:
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, de nagyon megbántam. Akkor azt hittem, hogy igazán szeret, ő a tökéletes meg minden. Bár csak meg se történt volna..
2012. júl. 22. 12:25
10/15 anonim válasza:
és amellett, hogy azt monda, hogy tudja mi az előjáték, már meg is mutatta neked? és sikeresen? orgazmusod is volt a nyelvétől?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!