Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 20 év feletti szűz férfi...

Egy 20 év feletti szűz férfi hogyan pótolja azt, amit elszalasztott?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 11:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Vegyél kocsit, engem is leköt, nem a nőkön fogsz gondolkodni hanem, hogy mit kéne még megcsinálni,módosítani rajta.

Átnéznek rajtam a nők, de amióta kocsival járok az összs megbámul :-) ( 18 éves bmw, de szépen néz ki )

22f szűz XD

2012. júl. 22. 14:30
 32/39 A kérdező kommentje:
Nincs is pénzem kocsira, még jogsim sincs...
2012. júl. 22. 14:32
 33/39 anonim ***** válasza:
:-(
2012. júl. 22. 14:40
 34/39 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem alapvető hiba az általánostás. Nem lehet olyanokat kijelenteni, hogy ez meg az kell a nőknek. Ilyen nők, olyan nők. Először is nincsenek nők. Minden nő más. Mindig egy nő van. Egyetlen egy nőre kell csak koncentrálni. És ebben a szellemben mindenki megtalálja a hozzá valót. A lelki társát, ha úgy tetszik. A szex meg lényegtelen, ha szeretitek egymást. Akkor úgyis fog működni.

Ilyen prostizásokon, meg kiélem majd magam a későbbiekben, ne gondolkozz, szerintem. Csak elveszik a kedved az élettől is. Foglalkozz mindig azzal, amit szeretsz. Gondolom sok más dolog van, ami érdekel, foglalkoztat, és örömed leled benne.

2012. júl. 22. 15:02
 35/39 anonim ***** válasza:
Én mást nem látok ebben a "kérdésben" csak azt, hogy kérdeztél valamit, de ez nem lényeges, és utánna leírod a tragédiádat midnenkinek, ez valami kényszer azoknál akik szüzek? Főleg a fiúknál. Arra akarsz rávezetni minket, hogy te mennyire szerencsétlen vagy? És azt akarod, hogy ezt mi is igazoljuk? Oké! **Egy lúzer szerencsétlen vagy aki olyan béna, hogy az élet leg alapvetőbb dolgát nem tudja teljesíteni, a párkapcsolatot. 20 éves elmúltál, és elpazaroltad életed legszebb éveit. Sosem lesz párkapcsolatod, mert semmi tapasztalatod nincsen, mert annyira szerencsétlen vagy, hogy még erre is képtelen voltál. Lelkileg sérült is vagy már, a sok önsajnáltatástól. Te már NEM VAGY teljes ember, és nem is lehetsz, mert béna voltál élni. A szüleid biztosan sajnálnak, és bánják, hogy ilyen lettél, csak ezt nem mutatják, ki. Igazából nem is baj, hogy nem szaporodik az ilyen mint te, nem kell még több ilyen mamlasz fatökű a világra, ez a természet szelektálódási rendje, és úgy látom jól működik!!** Ha gondolod csak a két csillag közötti részt olvasd el, leírtam azt a választ, amit te a szíved mélyén vártál, a segítség helyett, ja és jó önsajnáltatást!!
2012. júl. 22. 16:19
 36/39 anonim ***** válasza:

"Nem lehet olyanokat kijelenteni, hogy ez meg az kell a nőknek. Ilyen nők, olyan nők. Először is nincsenek nők. Minden nő más. Mindig egy nő van"

NA ettől jó a szex.... :)

Nem mindenkinek ugyanaz kell, s nem atól lesz jó te szerencsétlen...( huhh az utolsó válaszoló hatása alá kerültem, iagaz van :D ), hogy begyakorlod a nyalás helyes etchnikáját m ról mp re hanem h EGY csajajl vonzódtok egymáshoz KÖLCSÖNÖSEN, és EGYÜTT megtapasztaljátok, hogy mi a jó a másiknak (abból akár, amit addig tudsz).

2012. júl. 22. 16:24
 37/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, gondolataitokat! ;-)
2012. júl. 22. 18:39
 38/39 anonim ***** válasza:
Én is köszönöm a kérdésed!
2012. júl. 22. 18:57
 39/39 anonim ***** válasza:
Jé, kérdező, te ugyanúgy gondolkozol, ahogy én! Ezért is metnem el 21 évesen egy prostihoz gyakorolni.
2012. júl. 23. 04:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!