Egy 20 év feletti szűz férfi hogyan pótolja azt, amit elszalasztott?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 11:33
11/39 anonim válasza:
Ne légy szánalmas. Milyen szex az, ha nem szerelemből, csak kiéhezettségből teszed? Szerintem az nem emberi. Legyen benned tartás. És speciel sose feküdnék le olyan nővel, akibe nem vagyok szerelmes. Mindegy, hogy hány éves vagyok. Ha már eddig kibírtam, és megszoktam, akkor miért ne bírnám tovább, akármeddig. Amúgy 23 vagyok, és szűz.
12/39 A kérdező kommentje:
Ha így gondolkosz továbbra is, kezdj el hozzászokni az örök magányhoz...
2012. júl. 22. 11:45
13/39 anonim válasza:
Csak emberek között lehetsz magányos, egyébként egyedül vagy. Úgysem fogod elkerülni a házasságot, szerintem élvezd ki az egyedüllétet, amíg még teheted, mert ezután már sokkal komplexebb és őrületbe kergető problémák következnek.
14/39 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy magányos vagyok? Mert nem jött még össze olyan lánnyal, aki viszonozta volna az érzéseimet? Ez olyan tragikus szerinted? Jobb, akkor állat módjára, érzelmek nélkül megdöngetni valakit, csak úgy? Vagy pénzért, prostinál? Ennyire sivár lelkületű lennél? Ugyan már. Ne hülyesékedj.
15/39 A kérdező kommentje:
A szerelemnek mi értelme amúgy? Csupán egy illúzió, ami nagy eséllyel elillan határozatlan idő után. Nagyon kevés olyan embert ismerek, akiknél tartós ez.
2012. júl. 22. 11:48
16/39 A kérdező kommentje:
Pont a házasság az, amit jó ideig szeretnék kerülni nagy ívben. Különben is tapasztaltnak kell lennem az ágyban valamennyire, hogy legyen feleségem egyszer.
2012. júl. 22. 11:50
17/39 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem illúzió. Én speciel hiszek benne. És vannak, akiknél tartósan működik. Ha nem is lángoló szerelemmel, de mindenképp szeretettel viszonyulnak egymáshoz, hosszú évek után is.
18/39 anonim válasza:
A szex egy árucikké vált, nincs már erkölcsi alapja manapság.
20/39 anonim válasza:
Nagyon kiéleződtél erre a szex témára. Hidd el van jópár olyan nő, akiknek nem fontos a szexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!