16 évesen ciki szűznek lenni?
Nem ciki miért lenne az ?:OO:/
Ha majd eveszited akkor azért mert szereted a párodat és mindketten akarjátok :)
Nem kell sietni hová ?
10-14 évesen még gyerekek vagytok ... de már 16-18 évesen már nőies vagy szép kialakul a szép alakod stb...
Nem értem hogy sokták a fiúk megkivánni a 13 éveseket :S...
És ha 17-18 évesen veszited el mi van ?Mi olyan más mint ha 13 évesen vszitetted el ...miről maradsz le ...hová siettek gyerekek ?
Mind1 de nem ciki :) Én is szűz vagyok :) Már pársor elakarták venni de nem adtam ,van méltóságom és önbecsülésem :)Ha meg csak dugni akar akkor meg nem is szeret...:/ Ne akarj lenni mint a többi lány ...
15L
Annyian felteszik ezt a kérdést de nem értem soha h miért..Hogy miért lenne ciki szerintem még ti magatok sem tudjátok..Elveszteni a szüzességet akkor kell amikor elég érettnek érzi magát hozzá valaki, nem kor függő..
Nem kor függő? Elvesztheti akkor akár 10 évesen is, mert ő ezt látja a nagyobb lányoktól, és már ő is érettnek érzi magát, őket akarja követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!