Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen ciki szűznek lenni?

16 évesen ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés
lány vagyok
2012. júl. 22. 01:28
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nem ciki miért lenne az ?:OO:/

Ha majd eveszited akkor azért mert szereted a párodat és mindketten akarjátok :)

Nem kell sietni hová ?

10-14 évesen még gyerekek vagytok ... de már 16-18 évesen már nőies vagy szép kialakul a szép alakod stb...

Nem értem hogy sokták a fiúk megkivánni a 13 éveseket :S...

És ha 17-18 évesen veszited el mi van ?Mi olyan más mint ha 13 évesen vszitetted el ...miről maradsz le ...hová siettek gyerekek ?

Mind1 de nem ciki :) Én is szűz vagyok :) Már pársor elakarták venni de nem adtam ,van méltóságom és önbecsülésem :)Ha meg csak dugni akar akkor meg nem is szeret...:/ Ne akarj lenni mint a többi lány ...

15L

2012. júl. 22. 23:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Annyian felteszik ezt a kérdést de nem értem soha h miért..Hogy miért lenne ciki szerintem még ti magatok sem tudjátok..Elveszteni a szüzességet akkor kell amikor elég érettnek érzi magát hozzá valaki, nem kor függő..

Nem kor függő? Elvesztheti akkor akár 10 évesen is, mert ő ezt látja a nagyobb lányoktól, és már ő is érettnek érzi magát, őket akarja követni.

2012. júl. 23. 01:40
 13/17 Tafakboy válasza:
Te döntöd el h ciki e,de szerintem nem az.Várd meg azt aki szeret,és te is szeresd őt.Kedves "nem tudom a fiúk hogy tudnak felizgulni a 13évesekre"(vagy valami ilyesmi):Vannak,akik testileg érettebbek a korosztályuknák.Én például simán felizgultam 1 13 éves lányra,de nem 13 nak nézett ki...Gondolj bele vegyünk engem alapul:ha én 15 évesen lehetek 185 cm magas akkor egy 13 éves lánynak miért nem lehetne jó alakja?
2012. júl. 23. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Ciki már az egész ország.
2012. júl. 23. 23:14
 15/17 anonim válasza:
B+ az ilyen úgy feltud idegesíteni. Miért lenne ciki mert nem vagy ribanc? Ha az szeretnél lenni akkor az.Amúgy aki 16 évesen nem szűz sem feltélenül ribanc.
2012. júl. 24. 20:28
 16/17 anonim válasza:
Kérdezd meg apádat. Majd ő megmondja. ;)
2012. júl. 31. 22:22
 17/17 anonim válasza:
Szerintem nem ciki,cseppet sem....de mondjuk már 18 évesen vagy az felett már az lenne
2012. aug. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!