Ez normálisha 14 évesvagyok ésmég szüz vagyok? Demár nagyon szeretnék szexelni
14 évesen ne szexelni akarj, hanem tanulj meg normálisan írni. Az pedig nem normális ha 14 évesen szűz vagy. Ha még halogatod pár napig a szüzesség elvesztését, akkor melleid nőnek, a farkad visszabújik és nővé alakulsz, akit egy néger megerőszakol.
Miért nem mész ki inkább homokozni, ahelyett, hogy 14 évesen egy olyan kategóriába írogatsz, ami a 18 év felettieknek van?
Ezt azért nem nevezném írásnak,amit ide produkáltál.
Szexelni is okosan kell,te még túl buta vagy.
"már metanultam irni olvasni számolni nemelégaz?"
Ha neked ez jelenti azt, hogy megtanultál írni, akkor sajnállak :) Az egész mondatban két szó lett helyesen leírva, ezzel szemben viszont 8 helyesírási hiba van benne, szóval vissza az iskolapadba!
De, hogy lásd kivel van dolgod, leírom, hogy ez a mondatod helyesen hogyan is nézne ki:
"Már megtanultam írni, olvasni, számolni nem elég az?
Na de, hogy ne legyen off a hozzászólásom: Neked még tényleg nem való a szex. Ilyen hozzáállással nem vagy elég érett hozzá és végül majd ti is felteszitek azt a kérdést, hogy "Nem védekeztünk, de időben kivettem. Lehet a barátnőm terhes?". Ész nélkül szexelni sem lehet, mint ahogyan egy csomó más dolgot sem szabad így csinálni. Ha majd nem csak a farkadat akarod berakni, hanem szereted is a másikat, akkor talán érettebb leszel a dologra. Addig viszont tudom javasolni, hogy tanulmányozd "A magyar helyesírás szabályai" című könyvet. #12-es voltam
Ha elhiszed, ha nem, de ez nem a billentyűzet hibája. Egy hibás billentyűzet miatt az "Azért" szóból nem lesz "azé" és a "helyesírási" szóból sem lesz "hejesirási" (és még lehetne sorolni).
Az pedig, hogy sok lányt szerettél már tiszta szívből egy kicsit vicces. 14 évesen 1 vagy maximum 2 főnek kellett volna lenni, akit szerethettél. Le merném fogadni, hogy egy puszi után mindet meg akartad fektetni, amit érthető okokból senki nem díjazott, te meg továbbálltál (vagy éppen ezért kidobtak, ami jogos volt). Egy valódi kapcsolatban akár fél-egy év is eltelhet az első szexig, mert ez nem olyan, amit sürgetni kell. Sürgetni nem szabad, ez majd csak jön egy kapcsolatban, ha már mindkét fél készen áll rá. Te pedig a 14 éveddel és ezzel a felfogással még egy jó pár évig nem állsz rá készen. Addig meg olvasgasd az általam már korábban említett könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!