Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18 évesvagyok mindehéten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesvagyok mindehéten bulizok, és 1-1 buli alkalmával mindig kavarok 2-3 csajjal úgy h van aktuális, , szerelmem" ti h buliztok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg eléggé idézőjeles az a szerelem, mert aki tényleg szereti azt aki éppen az a párja, az nem alázza meg azzal, hogy közben a háta mögött másokkal is "kavar", pláne többel is.

Sosem voltam a slágerzenés és a disco-bulik híve, én rockkoncertre meg fesztiválra jártam, de ott sem jutott volna eszembe ilyesmit csinálni! Én szeretem a barátomat, ezért nem kavarok mással!

22/L

2009. aug. 29. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

igy normális ember nem bulizik.

minek van az ún.aktuális szerelmed ha mellette félrekavarsz???!!!

ha ő is tudja nincs vele probléma, mindketten hülyék vagytok.

De úgy vélem szegény csaj nemtud róla!

Egy nagy bunkó van.

De remélem a csajod is félrekavar melletted:-D

2009. aug. 29. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Szia:D

Szerintem jól teszed h így bulizol csak annyi h szegény kis csaj netudja meg, és akkor nincs gond

Én is pont így szeretnék bulizni de nekem nem lenne elég csak a a csókolózás:D

Írnál plz pár tippet h h mész oda csaajokhoz miylen szövegeket használsz vagy pl h hová szoktál menni bulizni meg ilyesmit. szivesen beszélgetnék veled akár msnen is erről a témáról ha gondolod add meg:D F/18

2009. aug. 29. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért kavarsz 2-3 lánnyal mert nem tudod hogy mit jelent az hogy szeretsz valakit. gyerek vagy még, és ezt nem sértésből.
2009. aug. 29. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

1-1 buli alkalmával nem elég egyszerre egy csajjal kavarni? még az is sok,mert ha következő héten meg másik lánnyal bulozol akkor ugyanoda lyukadunk ki xD

nőcsábász vagy és kihasználod őket ha csak egy estére kellenek.

2009. aug. 29. 17:04
 6/7 A kérdező kommentje:
hát 18 éves vagyok kiaakorm magamélni dekell barátnő a buli meg aabrátnő 2 külön dolog am 18 éves fijucska nincs szövegem magamat adom odammegyek és és lesmároloma csajt deelőtte kicsit táncizokvele azt összejön v nem:D buliba igylehet ismerkedni am aénis szivesen ebszélek veled szeretek spanolni:D
2009. aug. 31. 11:25
 7/7 A kérdező kommentje:
tevez91@windowslive.com msn
2009. aug. 31. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!