Ha valaki elveszti a szüzességét, azt később észrevehető lesz rajta? (na ez hülyén van megfogalmazva, de lent megértitek majd a kérdésem :D)
Figyelt kérdés
Mármint belsőleg megváltozik az ember? Több lesz az önbizalma, bevállalósabb lesz...?! Ilyesmire gondolok...2012. júl. 20. 13:15
1/9 anonim válasza:
hát anyu meglátta rajtam....de hogy honnan azt nem tudom...:D
2/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül... De ha egyszer valaki beléd dugta már a szerszámát, akkor már tudod, miről van szó... Ez - bizonyos mértékig - érezhető... ( Bár személyiségfüggő...)
3/9 A kérdező kommentje:
az laza..:'D
2012. júl. 20. 13:17
4/9 mizuzizu92 válasza:
Hát van aki igazán beválalósabb lesz, de ez nem mindenkire igaz.
5/9 anonim válasza:
hát nekem osztársam miután először volta pasijával rá kb 1 hónapra szakítottak és másnap egy sráccal dugott azóta még vagy 6.. ez olyan tavaly december körül volt..
7/9 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve, még nem érettél meg a szüzesség elvesztésére. Ne azért veszítsd el, hogy bevállalósabb legyél, vagy több legyen az önbizalmad. Attól nem lesz több az önbizalmad, hogy majd lefekszel utána még 10 sráccal.
8/9 A kérdező kommentje:
Mondott itt valaki ilyet?
2012. júl. 20. 13:28
9/9 anonim válasza:
A barátomnak a haverjai mondták, hogy "biztos megvolt már neked x ,mert nagyobb az arcod" :D x, az én nevem :D
neeem csak poénkodtak, a barátomnak mindig is nagy arca volt :D
am van aki változik, van aki csendben magában hordozza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!