Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki elveszti a szüzesség...

Ha valaki elveszti a szüzességét, azt később észrevehető lesz rajta? (na ez hülyén van megfogalmazva, de lent megértitek majd a kérdésem :D)

Figyelt kérdés
Mármint belsőleg megváltozik az ember? Több lesz az önbizalma, bevállalósabb lesz...?! Ilyesmire gondolok...

2012. júl. 20. 13:15
 1/9 anonim válasza:
hát anyu meglátta rajtam....de hogy honnan azt nem tudom...:D
2012. júl. 20. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül... De ha egyszer valaki beléd dugta már a szerszámát, akkor már tudod, miről van szó... Ez - bizonyos mértékig - érezhető... ( Bár személyiségfüggő...)
2012. júl. 20. 13:17
 3/9 A kérdező kommentje:
az laza..:'D
 4/9 mizuzizu92 ***** válasza:
Hát van aki igazán beválalósabb lesz, de ez nem mindenkire igaz.
 5/9 anonim ***** válasza:
hát nekem osztársam miután először volta pasijával rá kb 1 hónapra szakítottak és másnap egy sráccal dugott azóta még vagy 6.. ez olyan tavaly december körül volt..
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. júl. 20. 13:19
 7/9 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve, még nem érettél meg a szüzesség elvesztésére. Ne azért veszítsd el, hogy bevállalósabb legyél, vagy több legyen az önbizalmad. Attól nem lesz több az önbizalmad, hogy majd lefekszel utána még 10 sráccal.
2012. júl. 20. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondott itt valaki ilyet?
2012. júl. 20. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:

A barátomnak a haverjai mondták, hogy "biztos megvolt már neked x ,mert nagyobb az arcod" :D x, az én nevem :D

neeem csak poénkodtak, a barátomnak mindig is nagy arca volt :D

am van aki változik, van aki csendben magában hordozza :D

2012. júl. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!