Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két héten belül 3 lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két héten belül 3 lánnyal voltam együtt. És vagy 2-3napja elkezdett a húgycsövem legvége néha egy nagyon kicsit szúrni, alig észrevehető. Szerintetek elkaptam valamit? Vagy csak bebeszélem?

Figyelt kérdés

Na szóval az egyik lánnyal rendszeresen szoktam együtt lenni, a másik kettő meg csak besikerült.

Ismerem mind a hármat nem dugnak mindenkivel ezért gumi nélkül is mertem csinálni.(utálom gumival nem érzek semit)

Szerintetek összeszedhettem valamit?

Volt a már igy valaki?

Vagy lehet hogy az okozza hogy futottam valamelyik nap alsógatya nélkül hálós rövidnadrágban és az iritálta volna ki egy kicsit a hugycsövemnél a makkom?(éreztem néha hogy ott beleakad)

2012. máj. 23. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni olykor védekezés mellett is el lehet kapni valamit, várj még pár napot ha nem javul akkor azért látogass el egy orvoshoz biztos ami biztos..
2012. máj. 23. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyon angyal lányok lehetnek, ha megfektetted őket úgy, hogy nem a párjaid. Szerinted mással nem szexelnek.

Szerintem valamit összeszedtél, reménykedj, hogy nem nemi betegség!

2012. máj. 23. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
kankó
2012. máj. 23. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:

1. Ne csinálj hülyeséget, alkalmi partnerrel csak gumival kefélj! Örökre megbánhatod, ha valami gyógyíthatatlant (HIV, hepatitisz) összeszedsz.

2. Valszeg a háló csinálta ki. Velem is rendszeresen előfordult anno, hogy kidörzsölte, én sem húztam sose hálós rövidgatya alá alsót. (Bár mondjuk most már tavasztól télig semmi alá sem húzok alsót.)

2012. máj. 23. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Azok a lányok biztos nem olyan ártatlanok, mint ahogy te gondolod, mert én biztos, h nem feküdnék le még ismerőssel sem csak úgy, gumi nélkül, mert elmúltam már 10 éves, és tisztába vagyok a nemi betegségekkel, és ahogy a megszakításos közösülés semmilyen védettséget nem biztosít.
2012. máj. 23. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
na kapaszkodó meg amit elkaptál annak még latin neve sincs!! Új cipőt már ne vegyél:-)
2012. máj. 23. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen egy csaj után, miután gumi nélkül szexeltünk, nekem elmúlt.
2012. máj. 23. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:

de mi ez, kérem, hogy 2 hét alatt 3 lány? a kupleráj ehhez képest semmi.

fűvel fával csinálják, aztán csodálkoznak h baj van belőle. arra nem gondolsz h az a 2 lány esetleg szeretne majd kiegyensúlyozott családot, és ezügyben nem igazán kedveztél nekik?

aztán azokat mondják régimódinak, akik ezt nem helyeslik. közben meg csodálkoznak az emberek, hogy bajuk lesz tőle.

már csak azt remélem, a TB nem az én fizetésemből vonja le az ilyen élvezkedő emberek gyógyítását, hanem nekik kell kifizetni a kezelést. mert ugye miért az én fizetésemből vonjanak le azért, hogy más élvezkedett?

hát reméljük, szerencséd lesz és elmúlik, én drukkolok, de azért átgondolhatnád ezt az egészet és ezentúl talán nem ezt az életmódot kéne folytatni. a Te érdekedben.

szóval ha nem múlna el, orvos, de ne húzd sokáig.

2012. máj. 23. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Ha kicsit szúr, az inkább enyhe sérülés, vagy túlhasználtság lehet, mint valami betegség. Nekem is van eléggé gyakran, hogyha sűrű a menetrend, akkor fáj utána a farkam töve és a vége. De ha bizonytalan Vagy, akkor nézetsd meg a dokival. Itthon Mo-n nagyon kicsi a nemi bajok aránya hálistennek és normális magyar emberekkel ritkán van gond.
2012. máj. 24. 00:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Kösz szépen

Remélem nem lesz gond. Ha nem múlik elmegyek dokihoz

2012. máj. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!