Lányok miért van az h amikor a tampont felhelyezem és már nem érzem olyan mélyen van és egy kicsi lóg ki a cérnából de nem birok leülni mert ugy érzem h nagyon nyom és h ki fog esni? Amugy szűz vagyok
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 22:54
1/7 gelazso válasza:
csak voltál ,de nem baj. lehet hogy a tampon mérete nem megfelelö
2/7 A kérdező kommentje:
minit használtam
2012. júl. 18. 23:07
3/7 anonim válasza:
A tampon nem szakítja át a szűzhártyáját.
Amúgy ne nyomd fel az agyadig. :) A dobozban lennie kell betegtájékoztatónak, van rajta ábra is, tanulmányozd.
4/7 A kérdező kommentje:
tudom és jól csináltam mindent és nem nyomtam fel az agyamig :D
2012. júl. 18. 23:12
5/7 anonim válasza:
De akkor hogy van "kicsi cérna", ha jól tetted fel? Annak azért vagy 5 centinek lennie kéne. Szerintem is túl bentre rakod.
6/7 A kérdező kommentje:
de ha nem nyomom fel annyira akkor meg nincs az amit irnak a leirásban h addig kell nyomni amig nem érzem mert akkor nyom :(
2012. júl. 19. 15:49
7/7 anonim válasza:
menj uszodába, és félj :)
nekem először edzésen jött meg, és improvizálnom kellett, mert nem mertem szólni az edzőmnek, úgyhogy azt mondtam, wc-re megyek, aztán felszöktem az öltözőbe, felraktam, és rohantam vissza, nehogy feltűnjön milyen sokáig "pisiltem", és mivel ugye lábaztam is, 3-400 m után már nem is éreztem, szóval én így tanultam meg
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!