Ciki ha 19 éves lány létemre még szűz vagyok, nem végeztem önkielégítést, és nem is tervezem, hogy fogok?
Bonyolult? Szerintem inkább érdekes felfedezőút. Sokféle dolgot ki lehet próbálni, majd te is meglátod. Lehet kézzel, szájjal, gyengéden, durvábban, segédeszközzel, vagy anélkül, rengeteg helyen, rengeteg pózban és sorolhatnánk még napestig, csak a fantázia szabhat határt. A szeretkezés fantasztikusan jó dolog, ha megvan hozzá a megfelelő partner! Kívánom, hogy te is tapasztald majd meg az összes jó oldalát!
30/L
így van, ahogy 18.44es mondja.
ezek nem szabályszerű dolgok, h lelehessen őket írni...izgalmas és érdekes. majd teis átéled egyszer. csak jó partner kell hozzá, nemolyan aki aztvárja h majdte mondod h mit és hova, mert így kimaradsz ebből...
Na tessék!
Ide jutottunk...
A normális csajok cikinek érzik,ha szüzek 19 évesen...
Az a CIKI,ha valaki 13-15 évesen veszti el,mert testileg ugyan érett,de agyilag biztosan nem.Aztán ezekből lesznek a kiégett nőcik huszonévesen...
Nem ciki, egyáltalán nem ciki. Én 20 éves vagyok, és még mindig szűz annak ellenére, hogy van egy másfél éves kapcsolatom. Ez nem korhoz kötött, hanem inkább érzelmi felkészüléshez az én értékrendem szerint.
Az önkielégítés teljesen természetes dolog, de senkinek sem kötelező. Ez olyan, hogy ha vágysz rá csinálod, ha nem vágysz rá, akkor nem.
Mindenki maga döntse el, hogy neki mi a jó!
"Hát ha azt akarja, hogy én mondjam, akkor úgyis rájön, hogy én nem fogom mondani :D" Ezzel elég nehéz helyzetbe fogod hozni. :-( Kell a visszajelzés, majd meglátod. Nem úgy megy ez, mint a filmekben meg a lányregényekben, hogy minden elsőre csodálatos, a fiú kitalálja, mi a legjobb a lánynak, és minden happy. A szex nem megy magától, hanem meg kell tanulni. Gyönyörű dolog a felfedezés, ezt aláírom, nagyon sok olyan dolgot fedeztünk fel a férjemmel, amiről nem is tudtam korábban, hogy érzékeny pontom.
Na de ha nem mondtam volna meg neki, akkor a mai napig nem tudná! :-)
De hát majd megtudod te is. :-) Kívánom neked.
Dehogy baj!!! Sőt ez jó dolog. Tisztellek! :)(18/F)
masztiról nem tudok nyilatkozni! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!