Ciki ha 19 éves lány létemre még szűz vagyok, nem végeztem önkielégítést, és nem is tervezem, hogy fogok?
Szerintem egyáltalán nem ciki! Sőt! Én 20 évesen vesztettem el, de sajnos még így is túl korán. Vagy inkább nem a megfelelő emberrel... Még most is sajnálom, hogy úgy történt, de már nem lehet rajta változtatni. Most 30 éves vagyok, férjezett, két gyerkőcünk van, imádom a párom. De már most rettegek, hogy mi lesz majd, ha a lányok eléri a tini kort. Annyi mindent hall az ember erről a témáról... Remélem majd ő is vár inkább. Örülnék, ha legalább(!) 17 éves koráig várna, de inkább tovább... Nagyon féltem...
A maszturbálás meg jó dolog, ha nem érzel miatta bűntudatot.
Ant
Nem ciki, hogy szűz vagy.
Az sem ciki, hogy nem maszturbálsz. Azonban sokat nyerhetsz vele, ha mégis elkezded: tudni fogod, hogy neked mi a jó, és meg tudod erre tanítani a párodat is. Ő nem fogja tudni ugyanis. ha szűz, akkor azért, ha nem szűz, akkor meg azért, mert nincs két egyforma nő. Csak annyit fog tudni, hogy a SAJÁT orgazmusát hogyan érheti el, a tiédről meg csak te tudhatsz valamit.
A legjobbakat kívánom neked! :-)
szia!nem ciki szerintem, de a legtöbben (fiúk/lányok) szoktak .
egyébként még én is szűz vagyok és én is várom már:D
16/f
vannak olyanok akik nem maszturbálnak, és élnek boldogan.
és sztem nemkéne győzködni h próbálja ki, mert lehet hátránya is. pl túlságosan is rászokik, és majd a fiú nemtudja kielégíteni, csak ugyanazzal a technikával, ahogyan ő megszokta. és ez egy cseppet sem jó.
egyébként meg, miért nem hagyjuk meg a felfedezés örömét kettőjükre? úgyértem, h a lány még szűz, és majdha lesz egy barátja, akivel elakarja veszíteni, akkormajd ketten felfedezik egymás testét. h kinek mi a jó, és hol jó, szerintem ez így szép elsőre. h még egyikük sem tudja, hogy kinek mi és hol a jó, hanem közösen felfedezik. szerintem ez illúzióromboló, h a csaj szűz, a pasi pedig jönne, h elkalandozzon mindenfele, a csaj meg folyton belepofázik, h neúgy, nemarra, azúgy nemjó, feljebb, most lejjebb, inkább erősebben.....
az első alkalmat megkéne hagyni olyanra, h mind a 2en felfedezhessék egymás testét, és a lány ott jön rá, h mi a jó neki, és hogyan, a pasi segítségével, ezígy a pasinak is nagyobb élmény, h ő vezethette be a csajt, nempedig csakegy eszköz volt, egy gép, aki követte a csaj utasításait.
naszóval én így gondolom.
lehet lepontozni, mert ezért tuti lefognak :D
Nem foglak lepontozni, csak nem értek egyet.
A pasi alapból úgy érkezik, hogy tudja, mi jó neki. Akkor is, ha szűz. (Első kézből tudom, hidd el.)
A másik meg, hogy nagyon szép, amikor ketten együtt felfedezik egymást, és nem illúzióromboló, ha a lány azt mondja, hogy tedd ide, tedd oda, Máskülönben a férfi honnan tudná? Nem gondolatolvasó, és ha van is tapasztalata, azt nem EZZEL lánnyal szerezte, hanem más nőkkel, akik máshogy működnek, mint ő, és máshogyan szeretik. Kölcsönös kommunikáció nélkül sose fogják megtudni, hogy a másiknak mi jó.
Pedig épp ez a szex lényege: a kölcsönös örömszerzés. Hogy nem magamat akarom kielégíteni, hanem a másikat, a másik meg engem, és így lesz igazán szép és gyönyörkeltő a szex.
Első látásra ellentmondásosnak tűnik, hogy 1) a másikra figyeljek, őneki szerezzek örömet 2) pontosan tudjam, mi jó nekem és arra vezezzem a másikat. De a kettő csak együtt és egymást kiegészítve működik.
Bónusz: én 26 éves koromban kezdtem önkielégíteni, akkor még szűz voltam. Semmi bajom nem lett se attól, hogy sokat vártam vele, se attól, hogy végül mégis elkezdtem. Jelen pillanatban a párommal összecsiszolódási fázisban vagyunk, nagyon nagy hasznát veszem annak, hogy tudom: hogyan működik a testem, és tudok segíteni a páromnak, aki ki szeretne elégíteni. Ha még csak most keresgélném, hogy mi is az az orgazmus, elég nagy frusztráción mennék keresztül.
én 24 vagyok, és 16 éves koromban vesztettem el a szüzességemet. azelőtt sohasem maszturbáltam. a fiú nemvoltmár szűz, elég tapasztalt volt. és nekem ő mutatta meg, h mi a jó nekem :D nemúgy h belém beszélte, hanem megmutatta, mik vannak, hogyan lehet csinálni, mindenfélét kipróbált rajtam, amit én nagyon nagyon élveztem, és azután tudtam eldönteni h mi és hogyan a jó nekem. élveztem ezt a játékot, a kísérletezést, a srác csak rám figyelt, nekem akarta h jó legyen....
nos, én így képzelem el az elsőt, ilyen is lett, és jól tudok visszagondolni az elsőre. ésmég orgazmusom is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!