Ciki ha 19 éves lány létemre még szűz vagyok, nem végeztem önkielégítést, és nem is tervezem, hogy fogok?
Figyelt kérdés
Mármint az önkieklégítést nem tervezem. Szexelni majd nyilván fogok, ha lesz kivel.2009. júl. 14. 00:38
1/35 anonim válasza:
nem ciki csak furcsa,masztizni jó:)sztem mindenképp próbáld
ki:)
2/35 anonim válasza:
ha neked jó akkor másnak nincs köze hozzá
3/35 anonim válasza:
nem ciki dehogy a nővérem 23éves és ost vesztette el egy hónapja, és azzal akivel akarta, az ugy jo amikor meg találod azt akivel akarod
4/35 anonim válasza:
akkor te egy normális ember vagy nem egy rossz ribanc mint a sok tini közül a mostaniak
5/35 anonim válasza:
A szex meg a maszturbálás teljesen természetes dolog, és körülbelül 15-17 éves kortól már szellemileg is készen állnak rá az emberek. Teljesen téves a hit, hogy emiatt bárki is rossz ember legyen, mert élvezi!
6/35 anonim válasza:
énsem maszturbálok, egyáltalán nem. már nemvagyok szűz, az igaz, de sosem nyúltam magamhoz. és 24 éves vagyok.
7/35 anonim válasza:
az hogy szüz vagy nembaj sőt jó is de ha nem is maszturbálsz az már beteges.Ha nem maszturbálsz nem is lesz viszonyitási alapod a sexhez képest.Próbáld ki a maszit egyáltalán nem rossz és ne legyen büntudatod normális dolog.
8/35 anonim válasza:
téged is jól elb@sszott ám a társadalom, vagy a szüleid
mess
9/35 anonim válasza:
Nőknél (szemben a férfiakkal) viszonylag gyakori, hogy sohasem maszturbálnak. Azt nem tudom, hogy jó-e, de nem ritka. Ciki/nem ciki kérdésben nem tudok állást foglalni, szerintem nem ahhoz kellene igazítani a döntéseidet, hogy mi ciki vagy mi nem az.
10/35 anonim válasza:
Nem ciki egyik sem! Sőt nagyon értékes lány vagy attól, hogy nem akarsz minél korábban kiváncsiságból szexelni, hanem vársz az igazira! Fiú vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!