Elrontottam az életemet azzal, hogy 25 éves koromig nem csajoztam?
Sajnos nálam az a helyzet. Mióta az eszemet tudom barátnőt szeretnék, komoly kapcsolatot, 26 éves vagyok próbálkozgattam.. akibe szerelmes lettem eddig az mind lerázott vagy én éreztem hogy púp vagyok a hátán.. Úgy látszik nekem csak a plátói szerelem jut ki maximum az életben..
Érzelmes vízjegyű vagyok egyébként.
Senkinek nem kellek, az önértékelésem egyre lejjebb kerül most már napról napra, és úgy érzem jobb lett volna ha soha nem születtem volna meg.. Egyre többet gondolok a halálra is. Reménytelennek tűnik az egész életem nem hiszek már sem a szebb jövőben sem önmagamban..
Nem vagy egyedül ezzel a pokoli élethelyzettel..
@Audrey80 válasza
Totálisan egyetértek.
Még nem találtad meg az igazit! El fog jönni majd az az idő, amikor te meglátod a nagy "Ő"-t és bele szerettek egymásba. Addig vegetálsz :) Semmi olyanról nem maradsz le amit ne tudnál majd bepótolni.
38/F
figyu!
Elég sok mindenről lemaradtál, de csak annyit kell csinálnod, hogy összeszeded magad, és elmész egy jó szórakozó helyre...Ahhoz, hogy csajoz egyelőre elég ha van egy kis pénzed...Elmész a buliba bebaszol, és csajozol, mert akkor bátrabb vagy...
Hajrá!
Minden alkalmat meg kell ragadni a csajozásra!
Minden csajnál be kell próbálkozni ha nemet mond az igent is jelenthet soha ne vegyél komolyan egy sértést lehet, hogy csak húznak szóval mindent bele- a nők csak a homik számára kiismerhetők! Sajnos én is passzív voltam csak akkor vettem észre a lehetőséget amikor szóltak, soha ne feledd addig csináld míg van mivel minél idősebb leszel
annál egyértelműbben adják tudomásodra ha kellesz nekik.
Egy jó tanács gyerekessel komolyan ne kezdj ott mindig a gyerek lesz az első helyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!