Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elrontottam az életemet...

Elrontottam az életemet azzal, hogy 25 éves koromig nem csajoztam?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 13:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nos, en 26 eves vagyok es nekem sem volt meg baratnom, ez a resz nekem is kimaradt az eletembol.

Nem ugy fogom fel, hogy elrontottam az eletem, hanem hogy bizonyos dolgokban nagyon rosszul gondolkoztam, butasagokat beszeltem be magamnak, vegiggondolom, mikben tevedtem, megprobalom levonni a tanulsagot es keresem, hogy hogyan tudnek valtoztatni.

Ez nem konnyu feladat, mondhatni pokoli nehez, mert azert a gatlasoknak, felenksegnek, onbizalomhianynak boven volt ideje mely gyokeret eresztenie, de mas lehetoseg nem nagyon van, mint hogy az ember megprobal valtozni, valtoztatni, fejlodni, teljesebb eletet elni.

2012. júl. 17. 14:31
 12/29 Justin117 válasza:
Szerintem nem késtél el szerintem.En 26 vok én is most kezdtem csajozni.
2012. júl. 17. 14:56
 13/29 anonim ***** válasza:
Azt a 10 évet már semmi sem fogja sem visszahozni, sem pedig kárpótolni! Ha most elkezdesz csajozni, talán 35-re ki is ismered a másik nemet, bár erősen hiányozni fog a tapasztalat.
2012. júl. 17. 15:45
 14/29 Dionsyia ***** válasza:
Ha holnap véget ér, na akkor igen.
2012. júl. 17. 16:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Ha ennyi mindenből kimaradtam, talán jobb, ha el se kezdem már?
2012. júl. 17. 16:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok b*zi, de azt kell mondjam, semmiről nem maradtál le. Még nem késő egyébként elkezdeni a dolgot, sőt... :)
2012. júl. 17. 18:10
 17/29 A kérdező kommentje:
A legboldogabb ember lennék a földön, ha találnék olyasvalakit, aki elnézné azt, hogy totál tapasztalatlan vagyok. De erre mégis mennyi az esély? 5%?
2012. júl. 17. 18:51
 18/29 anonim ***** válasza:
o.5%
2012. júl. 17. 18:58
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, CSAK 25 éves vagy. 21 évesen még én sem vagyok tapasztalt, sőt, több barátnőm sem az. Ne hidd azt, hogy rajtad kívül aztán mindenki már fél világgal k*rt és te vagy az egyetlen akinak gőze sincs a dolgokról. Ez a "már el se kezdjem?" duma a legrosszabb hozzáállás. Kezdd el végre, lehet nem lesz azonnali siker, de ha nem próbálkozol akkor ne siránkozz, hogy még nem tartasz sehol. Legyél magabiztos és ne rágódj már azon hogy van-e vagy nincs tapasztalat. Tegyél rá nagy ívben hogy mik a tisztelt társadalom "elvárásai", én jobban értékelem azt, ha valaki önmaga, és nem a sok hülyét követi és azoknak próbál megfelelni élete minden percében.
2012. júl. 17. 20:10
 20/29 anonim ***** válasza:

az ilyesmi előfordul. ha csajozni akarsz akkor menj haverokkal szórakozóhelyre, vagy igényesebb kocsmákba

ha barátnőt akarsz akkor pedig mindenfelé :D

2012. júl. 18. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!