Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én még ettől függetlenül szűz...

Én még ettől függetlenül szűz lennék?

Figyelt kérdés
Tampont használok általában normált vagy minit. Nem szoktam magam ujjazni. Ettől még szűz lennék esetleg volt olyan aki ettől függetlenűl az első alkalomnál vérzet?

2012. júl. 16. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Onnantól kezdve nem számítasz szűznek ha már volt pénisz a vaginádban!Még ha tampont használsz is vagy maszturbálsz addig szűz maradsz.
2012. júl. 16. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Tamponnal csinálod? Te büdös k...a!
2012. júl. 16. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
A tampont lehet használni még szűz lányoknak is. Ettől nem esik csorba az ártatlanságodon:)
2012. júl. 16. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha átszakad a szűzhártyád (ami gondolom tampon felhelyezésekor megtörtént) akkor már nem vagy szűz.
2012. júl. 16. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
de, attól még szűz vagy. a szűzhártya bármitől átszakadhat, de csak akkor veszted el a szüzességed, ha közösülsz egy férfival
2012. júl. 16. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
MÉG SZŰZ VAGY uristen.
2012. júl. 17. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
6 os. Problem? hadd legyen az, ez az ő dolga -.-" nem kell beleszólni, nem baj ha az, ő a normális kategóriába tartozik... ilyen csaj kellene több avilágra, ez az én véleményem. és igaz, akkor veszíted el, ha egy férfival csinálod, minden egyéb nem számít...
2012. júl. 17. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem azzal van bajom hogy szűz. Azzal h ilyen retardált emberek léteznek.. az ilyen maradjon is az mert jönnek a világra a sok elcseszett gyerekek.
2012. júl. 18. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!