Megsérülhetett a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Tegnap megujjazott a barátom. Nagyon élveztem meg minden.. megpróbáltuk azt hogy bemegy-e 2 ujja de nem sikerült mert fájt :SS barátom egyből abbahagyta amint látta rajtam hogy fáj. Azóta kicsit fáj ha terpeszben ülök le de csak akkor ha ülök .. mi lehet ez? szűz vagyok. normális válaszokat légyszi :S2012. júl. 15. 04:43
11/16 anonim válasza:
hehe, kisgyökér :D Mindik jókat nevetek, az ilyen tiniribancokon mint amilyen te vagy :-) Bár néha már kissé unalmas, mivel engem is hasonlók vesznek körül...Mindenesetre, majd most tanulsz az esetből. Vagy nem, de akkor egy ostoba vagy. :-)
12/16 anonim válasza:
sztem. megsérült de gratula elveszitetted a szuzesseged egy ujtol amugy biztos kiskoru vagy mert a nagyok tudod az elsot
nem egy ujtol hanem egy ferfi nemiszervel veszitik el es gyanus hogy mikor valaki feltette hany eves vagy nem valaszoltal hanem kikerulted amugy tudom ki vagy brigi bone mert ez az osztalytarsam csinalt igy
12f
13/16 anonim válasza:
Cypress Hill - Insane in the membrane
(de gyökér vagyok, de ezt nem lehetett kihagyni)
:DD
14/16 A kérdező kommentje:
mi a francnak kell leribancozni ?? rohadtul nem vagyok az feltettem egy kérdést és kértem hogy normális válaszokat. nem értem mi a francnak kell leribancozni ez miatt .. és nem nem vesztettem el a szüzességemet. kösz csá. egyébként nem kérdezte senki a koromat nem tudom miről beszélsz és nem .. nem én vagyok az a Brigi akit te keresel .. xd -.-
2012. júl. 16. 02:18
15/16 anonim válasza:
12éves fiú, te egy tulok vagy.A szüzességét csak akkor veszti el, ha betalált oda egy méretes fütykös. :D Attól még hogy átszakadt a szűzhártyája attól még szűz marad.Amúgy kedves kérdező, túl fogod élni.Majd akkor fog igazán fájni ha a partnered béna lesz,és nem az ujjait használja.
15/F
16/16 anonim válasza:
Még csak méretesnek sem kell lennie. És amúgy a szüzességet nem olyan könnyű elveszíteni, mint a lakáskulcsot, amit sokkal egyszerűbb és idegesítőbb is. Jut is eszembe: 2012 és még mindig lakáskulcs elhagyás lehetséges? És akkor az ember nem tud haza menni, iszonyat telefonálások srtb.. Ezek az igazán elgondolkodtató kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!