Megvan a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Petting során véreztem 2x is, de a nőgyógyászom szerint a szűzhártyám nem sértett....De ha még megvan a szűzhártyám, akkor mitől vérezhettem?2012. jún. 6. 18:43
3/9 anonim válasza:
Szerintem ellopták a szűzhártáyád!
4/9 A kérdező kommentje:
magyarul nincs meg? hmm.
2012. jún. 6. 18:47
5/9 anonim válasza:
csak érdeklődésképp: ez mégis miért olyan fontos?
(különben a nőgyógyászod talán jobban tudja (mivel gondolom megvizsgált) mint azok akik itt nem tudom mire alapozva válaszolnak)
6/9 A kérdező kommentje:
mert érdekel, mert szerinte megvan, de akkor miért véreztem? nem voltam még nála és még nem kérdeztem.
2012. jún. 6. 18:52
7/9 anonim válasza:
"nőgyógyászom szerint" "nem voltam még nála "
Ezt most nem értem. Most akkor voltál nőgyógyásznál vagy nem?
Ha a szűzhártyád nem vérzett, akkor lehetett méhszájseb is. Viszont ha az lenne, és voltál nőgyógyásznál, akkor észrevette volna.
8/9 anonim válasza:
Kiderült már hogy miért véreztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!