Megvan még vajon a szűzhártyám? Fájni fog így is?
Tudom, nézzem meg tükörrel, stb, de ugye összehasonlítási alapon nem nagyon van, szóval nem igazán tudom, hogy mit kéne vagy nem kéne látnom. (Igen, tudom használni a Google-t, amilyen ábrákat kidobott, olyasmivel nem igazán találkoztam odalent).
Hogy rátérjek a kérdésre, tudok használni mindenféle méretű tampont (nekem legelőször se volt kellemetlen, pedig nem minivel kezdtem - véletlenül), ujjazás se fájt sose, több ujj is simán felmegy. Három ujjnál egy pénisz se vastagabb, de kíváncsi voltam, ezért kipróbáltam dildóval is, és bár nem dugtam fel teljesen, csak 4-5 centire, az sem fájt, nem vérzett, stb.
Szóval, felvázoltam a helyzetet, mindezek tükrében szerintetek az első fog fájni, esetleg vérezni? Utóbbi ugye a szűzhártya átszakadása miatt van, amiről nem tudom, hogy nekem van-e még, előbbi pedig inkább a hüvely "tágulása" miatt, de nedvesedéssel nincsenek gondjaim, el tudom engedni magam, stb. Nagyjából meg is válaszoltam a saját kérdésem, de azért kíváncsi vagyok a Ti véleményeitekre is.
Normális válaszokat kérek, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!