15 és fél éves vagyok. Lefeküdjek a barátommal? …:$$
Figyelt kérdés
8 éve ismerem,osztálytársak voltunk,pár napja járunk...most nyaralni vagyok és csak hónap végén látom...szeretne velem lefeküdni és én is vele...szerintetek?? :É
15 és fél/Lány
2012. júl. 14. 17:46
11/13 anonim válasza:
NE. én már 4 hónapja együtt vagyok a barátommal de a pettingnél nem megyünk tovább. pedig nagyon szeretjük egymást de nem akarjuk elsietni. ezt a barátom a szemembe mondta hogy nem akarja elsietni és nagyon jólesett (: URISTEN. ma vagyunk 4 hónaposak *o* <3
12/13 A kérdező kommentje:
na azért lejjebb lehet venni...(akinek nem inge ne vegye magára)...csak én nekem hamar fel kellett nőnöm....molesztált a nevelőapám több éven keresztül...az a szerencsém,h szűz maradtam...a srácról annyit,h én félek is,h terhes maradok,vagy valami...apám kinyir,és az ő bizalmát nem akarom elveszteni…:( óvszert használtunk volna mindenképpen...de elutasítottam…:S
2012. júl. 15. 08:10
13/13 anonim válasza:
annyira kisgyerek vagy még. "szerintetek?? :É" <- nem veszed komolyan a témát. meg hamar fel kellett nőnöd. ez nem azt jelenti, hogy szexelni kell az első alkalommal. tényleg nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. és "terhes maradok" miért? egészen addig terhes vagy, amíg nem szexelsz, és ha nem leszel terhes, akkor elmúlik, ha pedig igen akkor "az maradsz"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!