Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért félek ennyire?

Miért félek ennyire?

Figyelt kérdés

A barátommal két éve járunk együtt, én 17 vagyok, ő pedig 20. Már többször megujjazott, amit nagyon élveztem is, de amikor legutóbb már majdnem belém hatolt, egyszerűen ellöktem magamtól, mert nagyon félek tőle. Előtte több mint egy órán keresztül simogatott és izgatott minden féle módon, de én még mindig nagyon félek. Mit tehetnék ennek leküzdése érdekében?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. júl. 13. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, a farka is jólesik majd, ha benned lesz, sőt még nagyobb élvezet. Csak így 2 év után nehogy megunja a lacafacázást
2012. júl. 13. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
legyél a barátnőm :(
2012. júl. 13. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én barátom semmit nem csinált, amíg nem kértem én tőle. És ez így jó. :)
2012. júl. 13. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy ha aktusra kerül a sor, csak óvatosan, és csak egy kicsit dugja be a végét (és mindenképp csak akkor, ha már nedves vagy).

Aztán ha megbeszéltétek, utána már nem kell, hogy félj, lazulj el, és bízz benne, hogy nem okoz fájdalmat, vagy ha picit is kezd fájni leáll.

2012. júl. 13. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!