Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Természetes ha 16 éves srác...

Természetes ha 16 éves srác vagyok és nagyon kívánom a sex-et?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, van egy barátnőm akivel elterveztük, hogy lefekszünk de sajnos még nem volt rá alkalom mert a szüleim mindig otthon vannak! Válaszokat megköszönöm!
2009. júl. 12. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Igen, természetes. A férfiak legnagyobb szexuális aktivitásukat tizenéves korukban élik meg.

Elmehetnétek piknikezni a természetbe, valahova ahol a madár se jár, és akkor nem kell aggódni a szülők miatt, és senki más miatt.

2009. júl. 12. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
És egy 15 éves lánynál természetes ha nem kívánja? (Nem rólunk van szó!)
2009. júl. 12. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, azzal sincs gond ha 15 évesen még nem kívánja. Ez a szex-éhség a lányoknál jelentősen gyengébben jelentkezik. De hamarosan, 16-18 éves korában, valószínűleg már ő is kívánni fogja. (de még akkor sem olyan erősen)
2009. júl. 12. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

Nem, te egy torz mutáns vagy..

Hogy jut eszébe ilyeneket kérdezni az embereknek..

A 15 éves lányok egy része nem kívánja. A nők többségének meg kell tanulni még az orgazmust is, nemhogy a szexet. A tapasztalan balf*szkodás meg írtó kényelmetlen és fájdalmas tud lenni nekik, nem úgy mint nekünk, férfiaknak, akiknél ez az egész szex meg elélvezés - valljuk be - messzemenően egyszerűbb.

Ja és csak a retardált emberek kezdenek egyből a lefekvéses részével (dugással) szex téren. Ha nem szexeltetek még soha, nem árt "feltérképezni" egymást, főleg ha még senkivel nem szexeltetek, úristen.. Szóval maradjatok csak egy jó darabig a puncinyalásnál meg az ilyesminél, vagy ne, és aki hülye szenvedjen.

2009. júl. 12. 13:11
 5/9 anonim válasza:

Igen, természetes :) Az lenne a furcsa, ha nem kívánnád :)

Hát, én most vagyok 16, néhány nappal a 15. szülinapom előtt vesztettem el a szüzességem. A barátom előtt (akivel először is voltam együtt) soha nem gondoltam a szexre, semmilyen tapasztalom nem volt a dologgal kapcsolatban. Ő vezetett be ebbe az egészbe. Előtte különösebben nem is érdekelt, sőt, teljesen hidegen hagyott a téma is. Most, hogy másfél éve szinte aktív a szexuális életem, bennem is egyre több a vágy és többször fantáziálok :$ Régen úgy voltam vele, hogy én nem leszek olyan, aki 14-15 évesen már túllesz az elsőn; hát nem így lett, de nem is bánom :) Úgyhogy ez tapasztalat. :)

Az is lehet, hogyha a lány már nem szűz, akkor talán volt valami olyan rossz élménye, ami miatt nem akarja. Mert ilyen is van. Vagy csak úgy érzi, hogy még nem jött el az ideje. Számtalan oka lehet, hogy egy lány nem akarja...

Remélem tudtam segíteni :)

2009. júl. 12. 13:26
 6/9 anonim válasza:
Szia! Az mindenkinél természetes,hogy kívánja a szexet (főleg 16 évesen:)) Írtad, hogy mindig otthon vannak a szüleid. Szerintem beszéld meg egy haveroddal vagy valaki ismerőssel, akiben megbízol, hogy ezt szeretnéd a barátnőddel és lehetne-e esetleg náluk. Vagy ha valaki rendez házibulit. Ott szoktak lenni ilyen esetek:) Én 19 éves lány vagyok és 16 évesen vesztettem el a szüzességem. De tényleg igaza van annak aki előttem írt, hogy előtte pettingeljetek, meg egy kis nyali fali sem ártana. Csak azért, hogy jobban ellazuljatok, meg ne izguljatok. :) pusza
2009. júl. 12. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Természetes ha 16 éves lány vagyok és nagyon kívánom a sex-et??? :)
2009. júl. 12. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
NEM! Aberrált vagy,vágd le a pocsödet! xD
2009. júl. 12. 20:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja! Nem egyből vágnánk bele a dologba hanem már vagy fél éve megy a petting nálunk! Már ismerjük egymás testét és egymást már láttuk meztelenül is! Mindketten szüzek vagyunk és úgy érezzük most jött el a pillanat! Csak még egy csendes és zavartalan hely kellene! :)
2009. júl. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!