Természetes ha 16 éves srác vagyok és nagyon kívánom a sex-et?
Igen, természetes. A férfiak legnagyobb szexuális aktivitásukat tizenéves korukban élik meg.
Elmehetnétek piknikezni a természetbe, valahova ahol a madár se jár, és akkor nem kell aggódni a szülők miatt, és senki más miatt.
Nem, te egy torz mutáns vagy..
Hogy jut eszébe ilyeneket kérdezni az embereknek..
A 15 éves lányok egy része nem kívánja. A nők többségének meg kell tanulni még az orgazmust is, nemhogy a szexet. A tapasztalan balf*szkodás meg írtó kényelmetlen és fájdalmas tud lenni nekik, nem úgy mint nekünk, férfiaknak, akiknél ez az egész szex meg elélvezés - valljuk be - messzemenően egyszerűbb.
Ja és csak a retardált emberek kezdenek egyből a lefekvéses részével (dugással) szex téren. Ha nem szexeltetek még soha, nem árt "feltérképezni" egymást, főleg ha még senkivel nem szexeltetek, úristen.. Szóval maradjatok csak egy jó darabig a puncinyalásnál meg az ilyesminél, vagy ne, és aki hülye szenvedjen.
Igen, természetes :) Az lenne a furcsa, ha nem kívánnád :)
Hát, én most vagyok 16, néhány nappal a 15. szülinapom előtt vesztettem el a szüzességem. A barátom előtt (akivel először is voltam együtt) soha nem gondoltam a szexre, semmilyen tapasztalom nem volt a dologgal kapcsolatban. Ő vezetett be ebbe az egészbe. Előtte különösebben nem is érdekelt, sőt, teljesen hidegen hagyott a téma is. Most, hogy másfél éve szinte aktív a szexuális életem, bennem is egyre több a vágy és többször fantáziálok :$ Régen úgy voltam vele, hogy én nem leszek olyan, aki 14-15 évesen már túllesz az elsőn; hát nem így lett, de nem is bánom :) Úgyhogy ez tapasztalat. :)
Az is lehet, hogyha a lány már nem szűz, akkor talán volt valami olyan rossz élménye, ami miatt nem akarja. Mert ilyen is van. Vagy csak úgy érzi, hogy még nem jött el az ideje. Számtalan oka lehet, hogy egy lány nem akarja...
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!