Szeretnék csiklóizgatással elélvezni, ez lehetséges? ( lent)
Szűz vagyok még ,de úgy hallottam csiklóizgatással is el lehet élvezni ,ez igaz?
Mebnyi ideig kell izatni? Milyen tempóban ? Mire gondoljak közben? Kö$zi az értelmes válaszokat
Te hány éves vagy mégis, aki ledegeneráltozol másokat, esetleg tapasztaltabbakat?
Ahogy nézem, még leszóláson kívül nem is írtál ide semmit, semmilyen állítással, tanáccsal nem segítetted a kérdezőt, nulla információt adtál a szexualitásról neki. Ha jobban tudod a dolgokat, akkor esetleg leírhatnád, hogy van ez az összes embernél, és hogy konkrétan ő hogy tudna csiklóizgatással elélvezni. Ugyanis én leírtam, Te meg annyit tettél, hogy azt mondtad, az nem jó, és még meg is aláztál, amiért írtam valamit.
Akkor ha már ilyet teszel, az a minimum, hogy leírod, hogyan van igazából. De úgy, hogy az minden emberre igaz állítás legyen, ahogy én is tettem.
"Mindenkinek van egy alapértelmezett orgazmuskészsége, ez 3 helyhez kötődhet: végbélhez, hüvelyhez, csiklóhoz."
Végbélhez leginkább akkor kötődhet, ha hasmenésed van, és becsinálás nélkül eléred a klotyót. Ne az hasonlatos egy orgazmushoz! Egyébként az anus mindössze erogén zóna, hasonlóképpen a gáthoz, a nyakhoz, a fül környékéhez. Orgazmus 2 féle van, csikló és hüvelyi. A csikló rengeteg olyan idegvégződéssel rendelkezik, melyek az izgalom fokozásában és az orgazmus elérésében szerepet játszik. A hüvelybemenet is sok idegvégződéssel rendelkezik, ill. a hüvelyben a G és A pontok segítenek az orgazmus elérésében. A végbél sokkal kevesebbel, ezért székelés közben nem lesz orgazmusunk. Az anális közösülés során esetlegesen elért "spontán" orgazmus a gáton keresztül a csiklóhoz közvetített mozgás következménye lehet, amitől a csikló makkja és a "fitymája" dörzsölődésének következménye.
Ezt neked kell érezned, mi nem tudjuk megmondani, hogy hogyan izgasd a csiklódat. Ezt csakis te érzed, majd kitapasztalod, ahogy mindenki más is:)
De természetesen lehetséges, sőt nekem sokáig csak csiklóorgazmusom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!