Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretnék csiklóizgatással...

Szeretnék csiklóizgatással elélvezni, ez lehetséges? ( lent)

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még ,de úgy hallottam csiklóizgatással is el lehet élvezni ,ez igaz?

Mebnyi ideig kell izatni? Milyen tempóban ? Mire gondoljak közben? Kö$zi az értelmes válaszokat

2012. júl. 8. 23:58
 1/10 xotom válasza:
85%
A nők többsége csikló izgatása útján képes orgazmushoz eljutni, és kisebb részük jut el a hüvelyi orgazmushoz. Az, hogy milyen intenzitással és meddig kell izgatnod magad, tőled függ, te érzed, hogy milyen erővel, intenzitással kellemes, és olyan dologra gondolj, ami izgató számodra. Akár egy fiúra, akár a vele való szeretkezésre. Az orgazmus után lehet kellemetlen lesz a további izgatás, akkor hagyd abba.
2012. júl. 9. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkinek van egy alapértelmezett orgazmuskészsége, ez 3 helyhez kötődhet: végbélhez, hüvelyhez, csiklóhoz. Az ember érzi, hogy hol kívánja az érintést, izgatást, de csak egy bizonyos életkor illetve szerelmi vágyakozás aktiválja ezt a kívánást. Amíg nem érzed Magadtól, hogy hol kívánod, minek foglalkoznál ilyenekkel?
2012. júl. 9. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy már bánom, hogy az izgatás szót is használtam. Az valahogy az "idegesítés" szinonímája nekem.:) Ez meg az ellenkezője.:) Nem izgatott lesz az ember, hanem épp ellenkezőleg, feloldódik, elolvad.:)
2012. júl. 9. 00:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Aktiválódik? Te hülye vagy? Ez nem egy xbox archievement.
2012. júl. 9. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:
De ha nekem így volt. Kb. 22-23 évesen éreztem először vágyat, egyértelműen a hüvelyemben volt, akkor volt 3-4 hónapja az első kedvesei kapcsolatom, mindennap 8-12 órákat csókolóztunk, és ennek kapcsán alakult ki a vágy.
2012. júl. 9. 00:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehet ha én csinálom! Jelenkezz azonnal
2012. júl. 9. 07:05
 7/10 anonim ***** válasza:
attól hogy te degenerált vagy és 8-12 óra csókolózás kell, nem ez a természetes
2012. júl. 9. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Te hány éves vagy mégis, aki ledegeneráltozol másokat, esetleg tapasztaltabbakat?

Ahogy nézem, még leszóláson kívül nem is írtál ide semmit, semmilyen állítással, tanáccsal nem segítetted a kérdezőt, nulla információt adtál a szexualitásról neki. Ha jobban tudod a dolgokat, akkor esetleg leírhatnád, hogy van ez az összes embernél, és hogy konkrétan ő hogy tudna csiklóizgatással elélvezni. Ugyanis én leírtam, Te meg annyit tettél, hogy azt mondtad, az nem jó, és még meg is aláztál, amiért írtam valamit.

Akkor ha már ilyet teszel, az a minimum, hogy leírod, hogyan van igazából. De úgy, hogy az minden emberre igaz állítás legyen, ahogy én is tettem.

2012. júl. 9. 20:34
 9/10 xotom válasza:

"Mindenkinek van egy alapértelmezett orgazmuskészsége, ez 3 helyhez kötődhet: végbélhez, hüvelyhez, csiklóhoz."

Végbélhez leginkább akkor kötődhet, ha hasmenésed van, és becsinálás nélkül eléred a klotyót. Ne az hasonlatos egy orgazmushoz! Egyébként az anus mindössze erogén zóna, hasonlóképpen a gáthoz, a nyakhoz, a fül környékéhez. Orgazmus 2 féle van, csikló és hüvelyi. A csikló rengeteg olyan idegvégződéssel rendelkezik, melyek az izgalom fokozásában és az orgazmus elérésében szerepet játszik. A hüvelybemenet is sok idegvégződéssel rendelkezik, ill. a hüvelyben a G és A pontok segítenek az orgazmus elérésében. A végbél sokkal kevesebbel, ezért székelés közben nem lesz orgazmusunk. Az anális közösülés során esetlegesen elért "spontán" orgazmus a gáton keresztül a csiklóhoz közvetített mozgás következménye lehet, amitől a csikló makkja és a "fitymája" dörzsölődésének következménye.

2012. júl. 15. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezned, mi nem tudjuk megmondani, hogy hogyan izgasd a csiklódat. Ezt csakis te érzed, majd kitapasztalod, ahogy mindenki más is:)

De természetesen lehetséges, sőt nekem sokáig csak csiklóorgazmusom volt.

2012. júl. 19. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!