Megéri többet várni az elsővel, vagy ragadjam meg az alkalmat?
Sziasztok.21 éves lány vagyok,szűz.A lényeg az,hogy most ismertem meg egy sárcot,aki tetszik és én is neki.
Ő szeretne többet,nekem testileg bejön de nem szeretem,csak tetszik.Tudom,hogy nem fog sokáig tartani,de használjam ki a lehetőséget vagy várjak (Deee meddddiiiggg????) tovább?
többet? ennyi idősen? max 1 hónapot.
ő tudja, hogy még érintetlen vagy?
mióta jártok? vagy még csak ismerkedtek?
hagyd, h szépen kialakuljon, ne erőltessetek semmit, eljön az ideje a szeretkezésnek is.
de ha csak egy kicsit is érzed, h nem becsül, vagy később olyat tenne, ami miatt megbánnád, h lefeküdtél vele, akkor hagyd a srácot. van még rajta kívül más is.
Megbánni nem fogsz semmit. Az első úgyis bénázós.
Szereted nem szereted, jó legyen az élmény.
Hát nekem vacak volt az első, de igazából nem bánom, attól nem lenne hirtelen jobb. Ha már úgyis azon filózol, hogy belevágj, az a lényeg -szerintem-, hogy ne csak úgy egy kicsit hasson rád testileg, hanem nagyon! :)
Viszont, csak hogy tudd, szex után nagy valószínűséggel elkezdesz érzelmileg is kötődni hozzá. Nem törvényszerű persze, de a szex ilyen hormonokat vált ki, szóval van rá esély.
Szerintem ha kívánod és nem egy se.ggfej,miért ne. Hülyeség ezért visszatartania magát az embernek,persze ha 15 lennél nem ez lenne a tanácsom. Nincs különösebb jelentősége,szakítani bármikor lehet,évek után is. Át is verhetik az embert,megcsalhatják.Mindnekinél lehet jobbat találni,nem lesz egy piros lámpa ami felgyullad a számodra megfelelő embereknél.
Ha nem szereted,csak nagyon tetszik,akkor meg végképp nem veszthetsz túl sokat. Egyébként tetszik a hozzáállásod,hogy nem azzal hozakodtál elő,hogy miylen értékes,aranyat érő ember vagy a szüzességed miatt,..hajlamosak ezt felnőtt emberek túlértékelni.Senkit nem ez határoz meg,és ez nem egy kincs amit őrizgetni kell az embernek 30 éves koráig. De mondom,csak a korodra tekintettel írom le ezeket,egy 15-16 évesnek még nincs esze,belemegy a legnagyobb hülyeségekbe is,ők inkább tartogassák amig az agyi érésük beéri a testüket.
Nem vagyok több semmivel másoknál.Így alakult,igazán nem vagyok csúnya,szép alkatom van,sportolok egyetemre járok,de mégsem sikerült,sosem éreztem úgy senkinél,hogy megéri megtenni és tuti nem bánnám meg =/.
És így lettem lassan 21 ... és még nem sok és 22 leszek.Kezdem feladni az "igazira" várást,ki tudja lehet még megszeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!