Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mi az a kor egy...

Szerintetek mi az a kor egy férfinál, amikor már megérthető, hogy elmegy egy prostituálthoz elveszíteni a szüzességét, mert egyszerűen képtelen lányokkal kapcsolatot létesíteni a normális úton?

Figyelt kérdés

És tegyük fel, hogy ez a dolog már teljesen lerombolta az illető önbecsülését.

Nagyra értékelném a normális válaszokat, viszont semmilyen választ nem fogok lepontozni, ígérem.

Tehát csak őszintén.

Köszönöm szépen.

2012. júl. 6. 23:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Utolsó,20 évesen mentem el prostihoz és nem bántam meg.

Szerintem tedd meg.

2012. júl. 7. 11:42
 22/39 anonim ***** válasza:
83%

Aha, ertelek es vegulis azt kell mondanom, hogy van is igazsag abban, amit mondasz. Sokan ugy allnak hozza a sok kudarc utan a dologhoz, hogy nekik eleguk van, minek elnek egyaltalan, meg kene halniuk... te pedig felismered, hogy milyen helyzetben vagy es ehhez kepest probalsz meg valami megoldast keresni, csak nem biztos, hogy a legjobbat.

Mert az viszont nagyon nem jo logika, hogy ha eddig nem sikerult, akkor ez utan sem fog, mert nem letezik olyan szabaly, hogy az X-edik probalkozas utan kesz es vege mindennek. Lehet, hogy epp az X+1-edik alkalommal jarnal sikerrel, csak elotte egy kicsit valtoztatnod kell valamin (akar megjelenes, akar hozzaallas, fellepes tekinteteben), ami nem lehetetlen, csak kell hozza egy kis erofeszites es nemi energiat bele kell fektetni.

2012. júl. 7. 13:05
 23/39 A kérdező kommentje:

Hát energiám sem annyi van már mint régen, és sajnos elég esetlen vagyok ahhoz, hogy változtassak magamon. Segítséget pedig nem nagyon van kitől kérnem. Kételkedek benne, hogy még egyszer össze tudom szedni magam, de talán megpróbálom.

Köszönöm az építő szándékú hozzászólásaidat, mindegyikkel egyet kell hogy értsek.

2012. júl. 7. 14:01
 24/39 anonim ***** válasza:
50%

Soha.

Pszichológushoz menjél.

2012. júl. 10. 22:13
 25/39 anonim válasza:
42%
szerintem nem a qurva a gáz,hanem az h nincs már egy épelmélyű csaj! és hidd el a qurva kevesebbet húz le rólad még így is :D (20)
2012. aug. 25. 00:43
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

pszichologushoz NE menj mert semmire se jo, csak lehuz

akkor inkabb prostizz

2013. febr. 1. 20:42
 27/39 anonim ***** válasza:

Ne hiszem hogy jo megodas prostihoz menni. Ezt ne szegyeld! Egyszeruen eddig nem jott ossze. Es most mi van? Nem gond. Szerintem, ha megtalalod az igazit, elllazulsz, e minden menni fog.:-)

28/l

2013. febr. 1. 20:56
 28/39 anonim válasza:
9%

A székely válna

Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.

Kérdezi a bíró:

- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?

- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.

- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?

- Hát dehogynem.

- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?

- Ejj, maga nem ért engem, bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, azt csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót.

De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné fel többet, igaz-e?!

ennyi!:D

2013. febr. 2. 12:19
 29/39 anonim ***** válasza:

nőként engem sokkal kevésbé zavarna (gyakorlatilag egyáltalán), ha szűz férfival volna dolgom (volt is már).

viszont olyannal egyáltalán nem feküdnék le, aki egyszer is járt prostituáltnál. annyira undorítónak tartom ezt.

ha van pénzed, pszichológushoz menjél. nézz utána a neten, hogy ki segíthet ilyesmiben. megnézheted, hogy mások milyen véleménnyel voltak a pszichológusról. stb.

szóval viszonylag egyszerűen találhatsz megfelelő szakembert.

tudnád, mennyi nő vár rá, hogy kezdeményezzen nála valaki.

ha egy nő egyedül van, akkor 99,9%, hogy nem akar egyedül lenni. akkor sem, ha azt mondja, hogy jó egyedül. ezt csak azért mondja egy nő, hogy ne sajnálja a környezete. tehát van bőven miből válogatnod. idősebb egyedülálló nőknél is kezdeményezhetsz. hosszú távú kapcsolat nem lesz belőle, de sokminden jó kisülhet belőle mindkettőtöknek.

csak szerintem a hozzáállásod miatt először tényleg pszichológushoz kellene fordulnod, mert ezzel a negatív hozzáállással tényleg rontod az esélyeidet.

van egy ismerősöm, aki össze akart jönni egy 28-30 körüli szűz fiúval, de az illető fiú annyira negatívan látta a dolgokat, hogy észre sem vette, hogy a barátnőm mennyire erőlködik, hogy felszedje. és nem is lett belőle semmi.

talán te is ilyen vagy, vagy talán éppen te voltál az. nézz körül jobban.

2013. júl. 5. 15:41
 30/39 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen már telejsen el voltam keseredve, aztán megtörtént. Nem tetszett annyira a lány, de lelkileg nagyon megkönnyebbültem. Szerintem ha így érzel ne várj vele!
2013. aug. 10. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!