Szerintetek mi az a kor egy férfinál, amikor már megérthető, hogy elmegy egy prostituálthoz elveszíteni a szüzességét, mert egyszerűen képtelen lányokkal kapcsolatot létesíteni a normális úton?
És tegyük fel, hogy ez a dolog már teljesen lerombolta az illető önbecsülését.
Nagyra értékelném a normális válaszokat, viszont semmilyen választ nem fogok lepontozni, ígérem.
Tehát csak őszintén.
Köszönöm szépen.
Nő vagyok, és cikinek számítok a szűziességemmel ebben a korban. (24)
DE biztos, hogy soha nem intézném el pénzért az ilyesmit. És nem, nincs különbség ilyen szempontból lányok és fiúk között. Szerintem pénzt kiadni és elfogadni ilyenért szégyen. Nagyobb szégyen, mint a szüzesség.
(ja, és nem vagyok ronda, kövér, pattanásos, logó csöcsű, ferde fogú triplaszemüveges öreglány)
Elozo valaszolo: es hogyhogy te meg nem estel at rajta? Nem volt eddig meg lehetoseged, vagy te akartad igy?
En 26 eves srac vagyok, en is szuz.
En is sokat gondolkodtam ezen a prosti kerdesen, de amikor elkepzelem magam elott a szituaciot, hogy ott vagyok egy vadidegen novel teljesen muvi korulmenyek kozott, aki szamara en is csak egy vadidegen vagyok, az egesz szituaciot olyan hamisnak, mesterkeltnek, eroltetettnek, illuzorikusnak erzem.
Nekem ez lelki/psziches szempontbol nem adna semmit. Nem lennek tole varazsutesre nyitott, laza, kozvetlen, magabiztos, nem valtozna meg semmi... pusztan testi szempontbol pedig nem latom ertelmet, hogy kiprobaljam.
Köszi a válaszokat.
Én elítélem személy szerint az ilyet, de úgy látszik, hogy az ember életében eljöhet az a pont is, amikor képes megtenni, amit helytelennek tart. Lelki szempontból én sem hiszem, hogy sokat jelentene, ha elmennék, max. megszabadítana egy tehertől, amit már nagyon nem akaródzik tovább viselnem. Úgy érzem, hogy már sürgősen tennem kell valamit, mert ez a dolog hatással van mindenre az életemben, és ha így maradok, soha nem viszem majd semmire. Csak azért nem mentem eddig, mert úgy éreztem, hogy ezzel végleg aláírnám, hogy örök vesztes vagyok. De félek, hogy lassan mindegy lesz, hogy aláírom ,vagy sem.
15-os valaszolo vagyok.
En is nehezen viselem a dolgot, de te azon elgondolkoztal, hogy milyen szempontbol eled meg teherkent? Emiatt zarkozottabb vagy es bizonytalan, ezert nem megy az ismerkedes?
Vagy a tobbi emberre, a kornyezetedben levokre kivetitve erzed ugy, hogy teher: felsz, hogy megbelyegeznek, leneznek, kinevetnek, vesztesnek tartanak, ha megtudjak, hogy meg szuz vagy? Vagy attol felsz, hogy ertetlenkedni fognak, hogy ez meg hogy tortenhetett es te nem akarsz magyarazkodni?
Frusztral a tudat tarsasagban, hogy mindenki (kulonosen a nagyszajubb, hencegosebb tipusu fiuk/ferfiak) szeretnek a parkapcsolati, szexualis eredmenyeikrol beszelni es te nem tudsz beszamolni semmirol?
Ha ez utobbi az ervenyes, akkor a prostizas utan mas lenne a dolog? Arrol mernel beszelni masoknak, hogy prostival vesztetted el? Jobban kinyilnal utana?
Vagy teged inkabb tenyleg maga a puszta testiseg erdekelne az egeszben?
Magyarul arra probalok kilyukadni, hogy a szuzesseget altalaban a tobbi ember miatt eli meg teherkent valaki, mert fel a kulso szemlelok reakcioitol, az ertetlensegtol, a megbelyegzestol es ugy erzi, hogy ez egy titok, amit masok elott rejtegetnie kell, igy aztan teherre valik.
Viszont ha prostihoz mennel, nem erezned ugy, hogy a teher igazabol megmaradt csak kicsit atalakult mas jellegu teherre?
Pontosan úgy van, ahogy leírtad a dolgokat, tisztában vagyok vele, hogy semmi nem változna. Viszont, ha nem változna, akkor meg talán mindegy is. Csak azért szeretnék elmenni, hogy legalább annyi dolgot megtapasztaljak egy nővel kapcsolatban, hogy milyen a fizikai közelség.
Nem remélek a dologtól semmilyen előrelépést, csak szeretnék én is egy kis jót megtapasztalni az életből. Ha már anyagilag megtehetem, akkor ennyi kis jót szeretnék már végre megengedni magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!