Miért olyan ciki, hogy valaki 19-20 évesen szűz?
Figyelt kérdés
amikor 16 voltam összejöttem egy 19 éves fiúval, kiderült, hogy még szűz. (én is az voltam) ez engem egyáltalán nem zavart, sőt örültem neki, hogy ha esetleg vele fog megtörténni, (vele történt:)) akkor mindketten elsők leszünk egymásnak :) meg szerintem jobb az, ha nem járt előttem 100 lányban... :) viszont a drága "igaz barátaim" megkérdezték, hogy volt-e már csaja, stb... mindig is bízhattam bennük, tehát megmondtam nekik, hogy még szűz, ugyanis ez nem titok meg amúgy is, ún. legjobb barátaim... kigúvadó szemmel néztek rám... az egyik megkérdezte, hogy biztos, hogy heteró-e, a másik azt mondta, hogy ez rohadt ciki, meg stb... az utóbbi még mindig szűz, igaz még csak 17 éves, de sztem még egy pár évig az is marad... nem értem, mi ebben a ciki? jobb az hogy mindenki 12 évesen már 50 különböző emberrel volt ágyban???2012. júl. 6. 09:05
1/11 gelazso válasza:
nem ciki hogy valaki szüz 20 évesen.
érdemes várni az igazira
2/11 kendrazoltan válasza:
ezt csak az tartja cikinek, aki buta...ez egyáltalán nem ciki, mindenki érzi, hogy saját részéről mikor jött el az ideje annak, hogy odaadja valakinek a szüzességét...
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Sokan azért tarthatják annak, mert a mai világban az az általános, hogy 16 évesen már nemi életet élnek.
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki ha még szűz vagy azoknak sokkal nehezebb lesz partnert taalálni, akik hamar elvesztik a szüzességüket legalább is én ezt így látom én se kívánom elveszteni a szüzességem egy éjszaka miatt, hogy majd egész életemben ezen gondolkodjak és hazugságba nem lehet élni. Szerintem a legjobb az ha csak a házzaság után vesztenék el az emberek a szüzességüket.
5/11 AvernusTriad válasza:
Nem ciki. a barátaidnak meg nagyon okos nyilatkozatai vannak :/ Az ilyen hülyék miatt érzik magukat kellemetlenül az értelmesen gondolkodó tinik.
6/11 A kérdező kommentje:
én 16 és fél évesen vesztettem el, de nem azért, hogy minél előbb túl legyek rajta... sztem 15-16tól már egész normális, és sztem 20 évesen sem gáz :) nagyon bántott hogy így gondolták :(
2012. júl. 6. 09:12
8/11 anonim válasza:
nem ciki.
csak vannak olyanok, akik nem tudták megvárni a 13at, (és nehogy már ők legyenek a kis hülyék!) elkezdték mondogatni, hogy hú de ciki, hogy a többiek még nem szexeltek. ezzel kialakították azt a a felfogást (mivel mások ezt hallották állandóan), hogy de cikiiiiii.
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Inkább az a gáz, ha valaki már 10 évesen elveszti... De tudod, mostanában már az a "menő".
10/11 anonim válasza:
Nem ciki, egyik ismerősöm 22 éves koráig várt, és már több mint egy éve boldog kapcsolatban él a lánnyal, akivel megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!