Miért nem fekszik le velem?
A barátnőmmel már lassan 9 hónapja vagyunk együtt (ő 19 éves és még szűz). Mindig megbeszéljük a dolgokat, így a szexről is sokat beszélgettünk már. Kb. 3 hónap után mondta hogy már szeretne velem lefeküdni. Természetesen én is vele.
Azóta sem történt meg a dolog, ami engem nagyon elkeserít... Úgy érzem, ha eddig nem történt meg ezek után sem fog.
Ha szóba kerül a dolog, mindig csak egy kis időt kér. Ez a "kis" idő már fél éve tart, de mégsem konkretizálja mennyi időre is gondol :(
Persze sírni kezd, és azt mondogatja hogy nagyon szeret, és nem akar elveszíteni. Én is szeretem őt, de egy egészséges 24 éves fiatalembernek tartom magam, akinek vannak bizonyos igényei.
Én mondtam neki ha már nem szexelünk, próbáljuk ki az orális szexet. Én nagyon szívesen kényeztetném őt, de ő nem szeretné, nekem meg ő nem csinálja.
Fogalmam sincs mi a baj, ha kérdezem azt mondja semmi. De csak van valami, amit nem mond el nekem. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mitévő legyek... :(
a lány szűz, nemvolt 16 évesen együtt senkivel.
és igenis jobb helyeken illik megindokolni h mért hitegeti a lány h majd, majd, majd, mégegy kis idő. mondja meg konkrétan h nemakarja. szüzen akar férjhezmenni. ennyi. de olyat nemlehet játszani, h folyamatosan csak hitegeti h majd később, még egy kis idő, stb. a szex 2jükről szól, nem csak a lányról.
Itt nem volt szó arról, hogy a lány szűzen akar férjhez menni, sőt a kérdező azt írja, hogy a barátnője mondta neki, hogy le akar feküdni vele. Elég fura, hogy meggondolta magát, ráadásul már fél éve halogatja a dolgot.
Amúgy miért nem feküdtetek le akkor, mikor mondta, hogy akarja? Biztos, hogy komolyan gondolta? Lehet, hogy tényleg csak annyi baja van, hogy nincs rá felkészülve, csak cikinek érzi, hogy 19 évesen még fél, és ezértnem mondja neked. Mindenképp beszélj vele! Már azelőtt meg kellett volna tenned, hogy ide kiírtad ezt a kérdést.
Először is köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Nagyon sokat beszélgettünk erről már korábban a barátnőmmel, és csak azért írtam ide, mert már tényleg eléggé el vagyok keseredve.
Hiszen ha nem mondaná hogy akarja, akkor nem reménykednék és jobban elfogadnám a dolgot. Így viszont érthetetlen számomra és nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Ha később sem akar szexet (vagy csak azért teszi meg mert én akarom), akkor felesleges együtt lennünk szerintem.
Én nagyon szeretem őt, és azt akarom hogy boldog legyen! (ha nem velem akkor mással)
Beszéltem vele tegnap, ismét csak egy "kis időt" kért.
Meglátjuk mi lesz...
Szerintem ez egy játszma.
Addig kéri az időt, amíg el nem veszted a türelmed és vagy elhagyod, vagy megcsalod.
Bármelyik esetben jöhet a "szemét férfiak" vagy "minden férfi ösztönállat" duma és lehet tetszelegni a megalázott/elhagyott nő szerepében önmaga és a világ előtt.
Amelyik nőnek nincs igénye 19 évesen hosszú hónapokon át a szexre, az szerinted ha esetleg meg is történik, jó szexuális partner lesz, megfelelő libidóval?
Én most beleképzelem magam a barátnőd helyébe, és összegyűjtöm a "tapasztalaimat".Szerintem fél.És amikor azt mondta, hogy szeretné veled elveszíteni azt azért mondta, hogy lenyogtasson. Én is csináltam már ilyet a hülye fejemmel.Aztán a vége az lettt, hogy szakítottam a fiúval mert nem bírtam volna ki ha ő teszi meg, és mivel gondoltam rá hogy neki is vannak bizonyos igényei ez elöbb.utóbb bekövetkezett volna....Szóval szerintem a félelem lehet a válasz erre.Mond meg neki, ha szóba jön, hogy nincs mitől félnie, akár milyen béna lesz szeretni fogod és soha de soha nem mondod el senkinek.Nekem pl. erre lett volna szükségem.(ja mellékesen szűz vagyok,nemtudom ez mennyire fontos, de inkább leírom)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!