Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesek vagyunk és barátnőm...

16 évesek vagyunk és barátnőm azt mondta hogy majd ha 18 lesz akkor fekszik le velem. Van olyan hogy nem birja kivárni:D?

Figyelt kérdés
én most várjak 2évig pedig már volt minden csak szex nem. miért ilyen? van más lány is aki ilyet mondott a barátjának? amgy 10hónapja vagyunk együtt.
2010. máj. 7. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagyok és még barátnőm se volt, ha én kibírom akkor te is.

Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.

2010. máj. 7. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, tartsd tiszteletben a kérését, meg fogja hálálni. Nem szabad erőltetni a dolgot, amikor ő készen áll rá, úgyis akkor lesz a legjobb, mert akkor teljes szívből csinálja majd.

Azzal meg, hogy megvárod, megmutatod, hogy mennyire szereted, és hogy tiszteled a véleményét, és jobban fog kötődni hozzád és tisztelni. Türelem játék, de megéri.

Amúgy ha nem erőlteted, akkor az is lehet, hogy meggondolja magát kicsit hamarabb ;)

2010. máj. 7. 17:29
 3/8 anonim válasza:
58%

"van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja2

Nem azt mondta hogy nem akarja elveszíteni, hanem hogy nem fekszik le VELE!

2010. máj. 7. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
nagyon helyes, mármint a lány részéről...
2010. máj. 7. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
egy ilyen számító libát, aki ezt így eltervezi...dobnék...
2010. máj. 7. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tényleg fura, hogy így kiszámolja... Sztem csak egyszerűen fél. És van olyan, de ne erőltesd szerintem se.
2010. máj. 7. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
fél és nincs rá kész. ne eröltesd. ha nem akarsz várni rá 2 évet. mármint a szexre vele. akkro most hagyd el. ha úgy érzed képes vagy várni akkor maradj vele. de megsúgom, hogy mind a ketten sokat fogtok változni az elkövetkezendő 2 évben. ha te nem a lány mindenképpen. a lányok ebben a korban sokat változnak.
2010. máj. 8. 23:18
 8/8 A kérdező kommentje:
majd meglátjuk de biztos hogy nem hagyom el.
2010. máj. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!