Mit tegyek? Utálom magam szörnyű bűntudatom van. Mit tegyek hogy legyőzzem?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok most vesztettem el a szüzességemet...a baj az, hogy facen írt egy pali hogy megszeretne ismerni, mint később kiderült majdnem a szomszédom és készenléti rendőr.. 38 éves van barátnője..nem tudom mi ütött belém elmentem vele egy lakásra beszélgettünk és megtörtént a dolog..de nagyon jó volt ő vette el a szüzességem nem fájt nem vérzett, és őrülten akartam én is. de utálom magam hogy eddig 22 évesen volt tartsom aztán egy szóra egy lakásra megyek egy majdnem ismeretlen férfival lefekszem vele ráadásul 38 éves és van barátnője.ez 4 napja történt, de tegnap megint lefeküdtünk, és lehet bele fogok esni... miért velem akar lenni ha csaja van nem tudom, és nem akar elengedni ha haza akarok jönni mindig csókol mit tegyek? lépjek ki ebből az ördögi körből?2012. júl. 4. 10:54
21/23 anonim válasza:
Lépj ki belölle de ha rendőr akkor ne szoly a baátnöjének mert lecsukat
22/23 A kérdező kommentje:
hahaha köszi
2012. júl. 11. 12:06
23/23 anonim válasza:
lépj ki belőle! vagy ha vele akarsz lenni akkor mond meg neki hogy szakítson a barátnőjével!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!