Mit tegyek? Utálom magam szörnyű bűntudatom van. Mit tegyek hogy legyőzzem?
jó későn veszitetted el én 15 voltam
18L
Szerintem lépjél ki...
A szex úgy tűnik jó volt, örülj, hogy az első ilyen jól jött össze. Azzal ne törődj, hogy eddig tartogattad, aztán odaadtad magad egy palinak, akivel valószínűleg soha nem leszel párkapcsolatban. Legalább nem 15 évesen egy diszkó mögötti autó hátsó ülésén történt, mint ahogy ez a mai tizenéveseknél divat...
Amúgy szerintam komoly lánynak tűnsz... Gondolj bele, egy olyan pasira vágynál, aki 38 évesen csalja a barátnőjét?! Na ő tényleg egy komoly pasi lehet. Válassz majd magadhoz illő rendes férfit, aki megbecsül téged.
25/L
A lehető legrosszabb körülmények közt vesztetted el a szüzességedet.
Nem a szerelmeddel, sokkal idősebb, nője van... kihasznált.
22 évesen ennyire butának lenni nem értem hogy lehet.
A kapcarongya lettél, akkor használ szexre, amikor akar és te még ennek ellenére beleesnél? Nem voltál még szerelmes, akkor tudnád, hogy ez nem szerelem.
Ne áltassuk már magunkat... Élvezted? Igen! Akartad? Igen! Elfogadod, hogy van párja, de veled is lefekszik, azaz a szeretője leszel? ha igen, nincs kérdés, hajrá!!!!!!
Fiatal vagy, tombolnak a hormonjaid. Élvezd ki vele alkalomadtán az életed, a szexet, megtanít mindenre, odafigyel rád, és később ezt majd tudod kamatoztatni. Ne agyalj, ne másokat kérdezz, te dönts! Sok sikert!!!!
Kedves utolsó: neked jól esne, ha a pasid más csajokat tanítana kefélni? Ne vicceljünk már...
kérdező: hagyd őket békén
Lépj ki mielőtt jobban beleesel! Tudom hogy baromi nehéz de rengeteget fogsz így szenvedni...ha végülki is lép a kapcsolaából ésveled marad akkor téged is meg fog csalni. Nehéz de gondolj arra hogy most még könyebb otthagyni!
Ha pedig annak ellenére is otthagyja a barátnőjét hogy te is otthagytad, akkor várj pár hónapot,és ha még mindig szabad menj vissza hozzá.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!