Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Utálom magam...

Mit tegyek? Utálom magam szörnyű bűntudatom van. Mit tegyek hogy legyőzzem?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok most vesztettem el a szüzességemet...a baj az, hogy facen írt egy pali hogy megszeretne ismerni, mint később kiderült majdnem a szomszédom és készenléti rendőr.. 38 éves van barátnője..nem tudom mi ütött belém elmentem vele egy lakásra beszélgettünk és megtörtént a dolog..de nagyon jó volt ő vette el a szüzességem nem fájt nem vérzett, és őrülten akartam én is. de utálom magam hogy eddig 22 évesen volt tartsom aztán egy szóra egy lakásra megyek egy majdnem ismeretlen férfival lefekszem vele ráadásul 38 éves és van barátnője.ez 4 napja történt, de tegnap megint lefeküdtünk, és lehet bele fogok esni... miért velem akar lenni ha csaja van nem tudom, és nem akar elengedni ha haza akarok jönni mindig csókol mit tegyek? lépjek ki ebből az ördögi körből?
2012. júl. 4. 10:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Lépj.
2012. júl. 4. 10:55
 2/23 anonim ***** válasza:
HAHA XD
2012. júl. 4. 10:56
 3/23 anonim ***** válasza:

Így van,lépjél ki!

Még a barátnőjét is felkereshetnéd,hogy elmond milyen a pasija.

2012. júl. 4. 10:57
 4/23 A kérdező kommentje:
de nem akarok...
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként abba a téveszmébe ne is ringasd magad,hogy tartásod volt,mert sosem volt tartásod,csak eddig nem volt akinek te is bejössz meg ő is neked.
 6/23 anonim ***** válasza:
Akkor ne lépj ki.
2012. júl. 4. 10:58
 7/23 anonim ***** válasza:

A korkülönbség nem gáz, bár már a határon van.

Ha kirugja a másik csajt, és csak te maradsz, akkor nincsenek kérdőjelek. Élvezed, jó és akarod?

Tisztázd vele a másik csaj kérdését! Ha ez a vonal tiszta és OK, akkor tőled függ. ha jó, folytasd!

2012. júl. 4. 10:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd egyszer egy másik dimenzióban megértitek, hogy milyen aljas dolog a félrelépés!
2012. júl. 4. 10:59
 9/23 anonim ***** válasza:
Nade pont egy sündőrrel?! Amúgy van bilincse is? :D
2012. júl. 4. 11:04
 10/23 menta34 ***** válasza:

Mit tegyél? Ne hagyd magad kihasználi. Ez nem azt jelenti, hogy ne feküdj le vele, hanem, hogy csak olyanba menj bele ami neked is jó, és várj el tőle mindent ami neked jó. Ez azért lesz jó, mert ha vége lesz nem fogod azt érezni, hogy kihasznált.

Ami a barátnőjét illeti, ne foglalkozz vele és pláne ne keresd meg szakítás után. Ne felejtsd el, hogy a szemétkedés társasjáték, nem csak adsz, kaphatsz is - ezért nem érdemes belekezdeni.

2012. júl. 4. 11:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!