Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan győzhetném le a félelme...

Hogyan győzhetném le a félelmem, hiszen szeretem és bízom benne?

Figyelt kérdés
Szóval. Már 11 hónapja együtt vagyok a barátommal.Mind a ketten 16 évesek vagyunk és szüzek. Már nagyon kívántam őt és, hogy az övé lehessek, kiteljesedhessen szex terén is a szerelmünk. Ezt többször tudtára is adtam elhintett megjegyzések, simogatások, csókok és stb. formájában. Aztán 2 hónap után miután már pettingeltünk, eljött a várva várt nap. A szülei elmentek otthonról és én átmentem hozzájuk. A legszebb fehérneműm vettem fel, kicsinosítottam magam. Kívántam is a dolgot. Minden rendben is volt, nagyon jól éreztem magam, de akkor mikor már csak egy bugyi volt rajtam, rajta pedig boxer, kitette az asztalra az óvszert(legalábbis hangra és méretre pont megfelelt egy óvszeres zacskónak,látni nem láttam) és elkezdte rólam lassan lehúzni a csipkebugyit is, egyszer csak megállt bennem az ütő és hirtelen azt mondtam, hogy: -Ne, kérlek még ne.- és mindezt olyan lassan, és nyugodtan mint még soha semmit. Ő persze rögtön abbahagyott mindent és visszahúzta rám a bugyit. Több tíz percig feküdtünk utána egymás mellett az ágyban. Azt mondta ha nem érzem magam késznek, akkor várjunk még. Ettől ő ugyan úgy szeret. Én viszont teljesen magamba roskadtam. Ez neki is feltűnt és megkérdezte miért. Próbáltam elmondani mit is érzek de csak annyit sikerült a nagy kavalkádból, hogy azért vagyok letörve, mert nem értem magam, hiszen kívántam őt és erre a pillanatra vártam már mióta és akkor ott valamiért mégis ösztönből nemet mondtam és teljesen összezavarodtam, vívódik bennem a lány és a nő. És annak ellenére mondtam nemet, hogy mindennél jobban szeretem és teljes mértékig megbízom benne, ez pedig még rosszabbá teszi a történteket. Ez volt 4 hónapja. Az óta nem volt több ilyen alkalom. Nem adatott lehetőség. Illetve de, 2 hete ismét náluk voltam, mikor már megint ez az izzasztó hőség volt. Viszont nem úgy készültem, hogy az ágyában kötünk ki, hanem hogy a házuk közelébe, sem megyünk, úgyhogy nem "igazítottam meg" magam odalenn,és még le is izzadtam a melegben, így kénytelen voltam azt füllenteni, hogy piros betűs napjaim vannak:/ Nem tudom, hogy most ha ez a szempont is meglett volna akkor folytattuk-e volna tovább és végre egymáséi lettünk-e volna. De attól tartok, hogy nem, mert kívánom, de a félelem az ismeretlentől valahogy erősebb... Hogyan tudnám legyőzni ezt a félelmet, mert nem akarom sem őt sem magamat a végtelenségig váratni?
2012. júl. 4. 01:14
 1/5 anonim válasza:
2012. júl. 4. 01:22
 2/5 anonim válasza:

Fussatok neki még egyszer,és úgy tekints rá mint egy új élményre ami csak jó és jó.Amit akkor fogsz érezni mikor ez megtörtént akkor majd azt nem tudok kifejezni szavakkal.

Húzzátok le a redőnyt és zárjátok be az ajtót,legyen félhomály.Hidd el,nem kell semmitől sem félned.Amúgy legelőször izgassátok fel egymást orálisan,így majd Ő is,meg majd Te is jobban fogod kívánni a szexet.

2012. júl. 4. 02:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Na végre valaki, aki úgy gondolkodik ahogy az normális és le is tudja írni amit érez. Ez egy tipikus "határeset". A szíved akarja a tested is, de az eszed valamiért még nem. Nincs ezzel semmi baj, főleg, hogy az az ideális eset áll fent, hogy a barátod nem erőlteti és megérti. Üljetek le, beszélgessetek erről, ne kerüld vele a témát, mond el neki kb ugyanezt és később, hetek, akár hónapok múlva próbáljátok újra. Nem kell erőltetni, mert még nem vagy 100%-ig kész a dologra, de ha tényleg akarod majd, akkor minden jól fog sikerülni. Ne izgulj és beszélgess vele...
2012. júl. 4. 09:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 7. 12:43
 5/5 anonim válasza:
csak elsőre fog fájni
2012. júl. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!