Szerintetek ciki, hogy 23-évesen nem csókolóztam még lánnyal?
Miért nem ittál haver és mentél le egy buliba? Simán lesmárolhatnál egy ronda, kövér lányt. Én így tettem, igaz az első nem vol kövér, csdak nem épp egy szépség fejre. De a második az katasztrófálisan ronda volt, kövér és undorító, de részegen nem láttam az arcát, csak a száját.
Haver szerint örült a lány nekem, szóval még jót is tettem legalább. EGy jó cselekedetért majd talán egy nap kapok egy szép lányt is remélem.
Addig meg votl eszem és prostihoz mentem 21 évesen, mert én láttam előre, amit te nem sajnos barátom. A szexre prostit javaslok, mert az jól megtanít és közben nem nevet ki, nem úgy, miknt a tini pitsák.
Szóval bepiálva smárolsz és prostikkal fekszel le és te tartod magad követendő példának??? Szégyen!!!
Attól még, mert te egy erkölcstelen f*sz vagy, aki hírből sem ismeri a másik nem tiszteletét, nem kéne másokat is arra buzdítanod, hogy legyen ugyanakkor vesztes, mint te!
Tini p*csák meg prostik?? Szerinted csak ez a két nő fajta létezik??? OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!