Szerintetek jóltettem, vagy megkelet volna csinálni? 15,5/L
Figyelt kérdés
1 hónapja együtt vagyok egy 24 éves fiúval,énmég szűzvagyok,ő nagyon erőlteti a szexet énpedig még nemszeretném elveszteni,még csak 1 hónapja vagyunk együt meg amúgyis még nemszeretném. Tegnap viszont aztmondta ha nemfekszek le vele akor vége van a kapcsolatunknak aztán letette a telefont. Én nagyon szerelmes vagyok belé de enek elenére én magam szakítottam inkáb vele. Szerintetek jóltetem? Szerintem igen.2012. júl. 2. 18:18
11/25 anonim válasza:
Jól tetted,amúgy sem normális hogy egy 24 éves fiatal férfi egy 15 éves kislányra bukik,okos vagy hogy nem feküdtél le vele.
12/25 anonim válasza:
ugyes vagy:) ritka mostansag az ilyen dolog. es huje az a pasi..ha igazan szeretette volna kkor vart volna rad..
13/25 anonim válasza:
*szeretett volna akkor vart volna rad
14/25 anonim válasza:
Ha csak minden második veled egykorú lány gondolkodna így, mint Te, már nem itt tartana a társadalmunk :) egy másodpercig ne legyen bűntudatod emiatt. Bár a jövőre vonatkozóan próbálj meg inkább nálad max 3-4 évvel idősebb fiúkkal együtt lenni. Ez a korkülönbség sem túlzottan egészséges..
15/25 anonim válasza:
sztem is teljes mértékben jól tetted;D
16/25 A kérdező kommentje:
Tudom mostmár hogy jóltettem de iszonyatosan szerelmes lettem belé és félek hogy 1x bepróbálkozik ésén mégegyszer öszejönék vele,nagyon félek ettöl :(
2012. júl. 2. 22:38
17/25 anonim válasza:
Jól tetted. Ugyanis ebből az következik, hogy azért kellesz neki, hogy legyen kit dugni. Az ilyenek nem is érdemelnek olyan megfontolt párt, mint amilyen te lehetsz!
18/25 anonim válasza:
A többiekkel egyetértve, nagyon helyesen cselekedtél. Nagyon érződik, a fiú csak lefektetni akart, nem is szeretett téged. Ha szeretett volna, megértett volna téged, és várt volna, míg felkészülsz az együttlétre. Gondolom azért fáj neked a szakítás, mert te tényleg komolyan gondoltad a kapcsolatot. Ha a rózsaszín köd eltűnik, te is rájössz arra, hogy ti talán nem illettetek össze, és a fiú végig csak 'azt' akarta.
Fiatal vagy még, rengeteg pasit találhatsz, aki nem a szexért akar összejönni veled. És gondolom a szüzességedet is olyasvalakivel szeretnéd elveszíteni, aki viszont szeret téged.
19/25 anonim válasza:
Ez így helyes..
Ha egy pasi igazán szeret tud várni.Másrészt még nagyon fiatal vagy a szexhez..
20/25 anonim válasza:
Szerintem ha betette volna neked a brét,szétszakadt volna a puncid xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!