Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jóltettem, vagy...

Szerintetek jóltettem, vagy megkelet volna csinálni? 15,5/L

Figyelt kérdés
1 hónapja együtt vagyok egy 24 éves fiúval,énmég szűzvagyok,ő nagyon erőlteti a szexet énpedig még nemszeretném elveszteni,még csak 1 hónapja vagyunk együt meg amúgyis még nemszeretném. Tegnap viszont aztmondta ha nemfekszek le vele akor vége van a kapcsolatunknak aztán letette a telefont. Én nagyon szerelmes vagyok belé de enek elenére én magam szakítottam inkáb vele. Szerintetek jóltetem? Szerintem igen.
2012. júl. 2. 18:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen? Kedves utolsó,hate ígylátod gratulálok. Pettingeltünk sokat már.
2012. júl. 6. 10:33
 22/25 anonim ***** válasza:
hát nem csodálom,hogy le akart fektetni,pettingeltél vele kemény 1 hónap alatt amíg jártotok gáz
2012. júl. 6. 10:49
 23/25 anonim ***** válasza:
ez mar lol de nagyon is kislany keress hozzad korban illot max 2 evvel idosebbet ne rogton 10 el mekkora pedo a csavo en 23 vok de nagyon max 19 az also korhatar pf ah na most agyfaszt kaptam h vannak erdekes emberek xD 23 F
2012. júl. 6. 11:15
 24/25 A kérdező kommentje:
Már bocs utolsó de nézmár utána a pedofil szó jelentésének! 23 évesen eszedsincs -.-
2012. júl. 7. 00:27
 25/25 Tafakboy válasza:
jól tetted,mivel ekkora a korkülönbség szerintem csak ki akarta meszelni veled az ágyat...
2012. júl. 24. 00:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!