Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jóltettem, vagy...

Szerintetek jóltettem, vagy megkelet volna csinálni? 15,5/L

Figyelt kérdés
1 hónapja együtt vagyok egy 24 éves fiúval,énmég szűzvagyok,ő nagyon erőlteti a szexet énpedig még nemszeretném elveszteni,még csak 1 hónapja vagyunk együt meg amúgyis még nemszeretném. Tegnap viszont aztmondta ha nemfekszek le vele akor vége van a kapcsolatunknak aztán letette a telefont. Én nagyon szerelmes vagyok belé de enek elenére én magam szakítottam inkáb vele. Szerintetek jóltetem? Szerintem igen.
2012. júl. 2. 18:18
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
77%
pedobear 3.0
2012. júl. 2. 18:19
 2/25 okoska31 ***** válasza:
100%

szerintem is jól tetted.

Ha még nem állsz rá készen, csak azért, mert érzelmileg zsarol, tilos megtenni.

az ilyen mehet melegebb éghajlatra!

2012. júl. 2. 18:19
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

akkor legyen vége, gondolkozhatnál hogy egy 24 éves mit akar egy kiscsajtól. az ilyen ember gerinctelen féreg.hagyd ott jobban jársz, és majd találsz magadnak normális, korodbelit, aki vár (mert aki vár, az szeret is, ha nem, akkor nem szeret)

jól tetted.Nagyon is jól.büszke vagyok rád, hogy nem vagy ribi :)

2012. júl. 2. 18:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól. Két lábon járó punci lettél volna csak neki, akit elő lehet venni amikor kell.
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted.

Csak akkor szabad szexelni, ha már tudsz helyesen írni.

6/25 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy nagy nyomorék, akinek miután kielégítetted volna minden vágyát, azonnal lelépett volna.

Legyél büszke magadra, mert kevesen szakítottak volna. Nagyon jó döntést hoztál, és legközelebb ne egy 24 éves csávóval jöjj össze, mert általában aki képes ilyen fiatal lányokkal össze állni, annak több is van vagy csak egy igazi szeméthalmaz, aki a korabeli lányokat képtelen meghódítani.

20f

2012. júl. 2. 18:22
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon belészeretem egésznap sírok a szakításmiatt mégcsak nemis keres nemtudom mértnem értimeg hogy még nemakarom elveszteni pedig azthittem szeret,ja és ellnézést kérek a helyesírási hibákért.
2012. júl. 2. 18:24
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jól tetted! Örülök, hogy akad még értelmes tini ebben a világban. :) Maradj is ilyen!
2012. júl. 2. 18:28
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen értelmes aranyos válaszokat adtok :)
2012. júl. 2. 18:31
 10/25 anonim ***** válasza:
ha szerinted jól tetted, akkor az úgy is van, am szerintem is :)
2012. júl. 2. 18:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!